Sevgilisinin Annesine Not

Kocaeli'nin Cebeci Plajı'nda cesedi bulunan Ziya Yağcı'nın birlikte kamp yaptıkları çadırda ölü bulunan sevgilisi Melisa Kolpar'ın annesine not bıraktığı ortaya çıktı.

Sevgilisinin Annesine Not
09 Temmuz 2015 - 03:20 - Güncelleme: 09 Temmuz 2015 - 04:35

Kocaeli'nin Kandıra İlçesi'ndeki Cebeci Plajı yakınlarında 17 yaşındaki Melisa Kolpar ile Ziya Yağcı'nın cesetleri bulundu. Ziya Yağcı'nın genç kızın annesine not bıraktığı öğrenildi.

ANNESİNE NOT BIRAKTI: BİZ ONUR'A GİDİYORUZ

Cankurtaran izleme kulesinde cesedi bulunan 17 yaşındaki Ziya Yağcı'nın, kamp yaptıkları çadırda ölü bulunan sevgilsi 17 yaşındaki Melisa Kopar'ın annesine not bıraktığı belirlendi. Söz konusu notta, Melisa'nın annesinden özür dileyen Ziya'nın, "Biz Onur'a gidiyoruz. Can almak Allah'a mahsus fakat olan oldu bir kere. Kızının hiçbir kabahati yok. Sen sakın böyle bir şey yapma" yazdığı belirtildi.

Notta adı geçen Onur'un, Melisa ve Ziya'nın bir süre önce yaşamını yitiren ortak arkadaşları olduğu öne sürüldü.

MELİKE ÇADIRDA, ZİYA KULEDE

Sabah saatlerinde ortaya çıkan korkunç olayda, İstanbul başta olmak üzere yakın illerden günü birlik gelen ve çadır kuranların akın ettiği Kandıra'nın Karadeniz sahilindeki Cebeci Plajı'nda cankurtaran kulesinde birisinin asılı olduğu görüldü. Haber verilmesi üzerinejandarma ekipleri hemen olay yerine geldi.

Yapılan incelemede, asılı cesedin Ziya Yağcı'ya ait olduğu anlaşıldı. Bir süre sonra, Ziya Yağcı'nın sahilde bir kız arkadaşıyla birlikte çadırda kaldığı tespit edildi. Çadıra gidenjandarma ekipleri burada Ziya Yağcı'nın aynı yaştaki kız arkadaşı Melisa Kolpar'ın da cesedini buldu. Melisa Kolpar, bazı dizilerde küçük rollerde dizi filimlerde yer almıştı.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum