'Bizden önce hacca gitmek yasaktı'

AKP Körfez İlçe Kadın Kollarına Sevil Özbekin seçildiği kongrede konuşan İl Başkanı Mahmut Civelek, zamanında hacca gitmenin yasak olduğunu söyleyerek, Kurucu liderimiz bu yasakların hepsini kaldırdı dedi.

'Bizden önce hacca gitmek yasaktı'
25 Ocak 2015 - 21:22

Civelek daha önce yaptığı, ‘Başarısız olursak başörtünüz elinizden gider’ açıklaması ile tepkilere neden olmuştu.

AKP Körfez İlçe Kadın Kolları 4. Olağan Kongresi Tütünçiftlik Belediye Kültür Merkezi Salonu’nda yapıldı.  Gençlik Kolları seçiminde olduğu gibi, Kadın Kolları’nda da oylama tek listenin kabul edilmesiyle gerçekleşti. Yapılan kongre ile eski Başkan Nesrin Duran’ın yerine Sevil Özbek başkan olarak seçildi. Tütünçiftlik Kültür Merkezindeki kongrenin divan başkanlığını Hasibe Özayan, üyelikleri ise Saniye Ağra ve Şükran Azgın üstlendi. Kongreye AKP Milletvekilleri İlyas Şeker,  Zeki Aygün, İl Başkanı Mahmut Civelek, İl Kadın Kolları Başkanı Oya Tuncel de katıldı.

HACCA GİTMEK YASAKTI

İl Kadın Kolları Başkanı Oya Tuncel, yeni dönemde aday olmayacağını ve herkesin haklarını helal etmesini isteyerek, ‘’Bayrağı daha da yukarılara taşıyacağınıza eminim. Partimiz için mücadele eden arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum’’ dedi. İl Başkanı Mahmut Civelek ise, ‘’92 yılda 62 hükümet gelmiş. 1,5 senede hükümet değişmiştir. Cumhurbaşkanlığı forsunda 16 tane yıldız olduğunu bizlere hatırlatan Sayın Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyorum. Osmanlı’nın Diriliş Marşı ile bizlere karşılama merasimi yaşattı. Bu memlekette hacca gitmek yasaktı. Kurucu liderimiz bunların hepsini kaldırdı. Dün Ergenekon, bugün paralel yapılara girmeye çalışıyorlar. Bu milletin aminleri sayesinde bunların hepsini bir çırpıda geçtik. Fransa da katliam oldu, orada ki polislerin çimlerde sürünürken gördük. Biz bütün peygamberlere saygılıyız. Fransa’da ki dergi 3 milyon adet basıldı, Cumhuriyet Gazetesi’ de burada onların sayfalarını bastı. Zaman Gazetesi de onları desteklediğini söyledi’’ dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum