+18'lik korkunç tuzak! Yeni yöntemleri deşifre edildi: 'Fiyatlar 5 dolardan başlıyor ve artıyor'

Dolandırıcılar yine boş durmuyor. Sosyal medyayı kullanan dolandırıcılar bu sefer de başkaları adına açtıkları sahte cinsel içerikli sosyal medya hesaplarıyla avlarını tuzaklarına düşürüyor. 25 yaşındaki genç bir kız, durumu fark ederek soluğu savcılıkta aldı. Yaşadıklarıyla ilgili olarak genç kız, Fiyatlar 5 dolardan başlıyor ve fiyat artıyor. Tıkladıkça sizden üyelik ve ücret talep ediliyor. Bana ulaşmadılar hiçbir şekilde. Kimin yaptığını da bilmiyorum dedi.

+18'lik korkunç tuzak! Yeni yöntemleri deşifre edildi: 'Fiyatlar 5 dolardan başlıyor ve artıyor'
07 Ocak 2024 - 06:03

Bazı dolandırıcılar açtıkları cinsel içerikli sosyal medya hesaplarıyla kadınlara tuzak kurmaya başladı. Son mağdur ise başına gelenleri ders olsun diye bakın nasıl anlattı.

Dolandırıcılar yine boş durmuyor. Sosyal medyayı kullanan dolandırıcılar bu sefer de başkaları adına açtıkları sahte cinsel içerikli sosyal medya hesaplarıyla avlarını tuzaklarına düşürüyor. 25 yaşındaki genç bir kız, durumu fark ederek soluğu savcılıkta aldı. Yaşadıklarıyla ilgili olarak genç kız,  Fiyatlar 5 dolardan başlıyor ve fiyat artıyor. Tıkladıkça sizden üyelik ve ücret talep ediliyor. Bana ulaşmadılar hiçbir şekilde. Kimin yaptığını da bilmiyorum  dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum