AGD Sultangazi Şube Başkanı Seyfullah Başar ın Acı Günü

Anadolu Gençlik Derneği Sultangazi Şube Başkanı Seyfullah Başar ın Eniştesi Aynı zamanda amca zadesi olan Ömer Başar ramazan ın ilk teravih namazında camide hakk'a yürüdü

AGD Sultangazi Şube Başkanı Seyfullah Başar ın Acı Günü
11 Mart 2024 - 17:32 - Güncelleme: 11 Mart 2024 - 17:42
Anadolu Gençlik Derneği Sultangazi Şube Başkanı Seyfullah Başar ın Eniştesi Aynı zamanda amca zadesi olan Ömer Başar ramazan ın ilk teravih namazında camide hakk'a yürüdü. 
Sultangazi merkez camii de 2024 yılının ilk teravih namazı kılındığı esnada kalp krizi geçiren Ömer Başar önce cemaatin müdahalesi ardında sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından hasekı eğitim ve araştırma hastanesi ne kaldırıldı burada yapılan ilk müdahalenin ardından yoğun bakıma alınan Başar kurtarılamayarak hakk'a yürüdü. 
Cenazesine iş siyaset dünyasından isimlerde katıldı seçim arefesi olması sebebiyle akparti ve saadet partisi belediye başkan adaylarıda programlaeını iptal ederek cenazeye katıldıllar. 

Başkan Dursun ve Aydoğan siyaseti bir kenara bırakıp cenazede bir araya geldiler.

Seçim çalışmalarına ara veren iki aday aynı cenazede bir araya gelip  saf tuttular.

Gerektiğinde birlik ve beraberlik içinde siyaseti ve kırgınlıkları bir kenara bırakarak adeta et ve kemiğin bir birinden ayrılmadığı gibi zor zamanlarda ve düğün, cenaze gibi ortamlarda bir araya gelerek sarılıp kucaklaşan bir millet olma özelliğimiz bir kez daha adeta düşmana korku salıp dosta ise güven verircesine farkını ortaya koydu.

Dün akşam saatlerinde teravih namazını kılmak için Sultangazi merkez camiine gelen 64 yaşındaki Ömer Başar geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetmişti. Merhamumun cenazesi bugün öğlen namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından toprağa verilmek üzere ebediyete uğurlandı. Geniş bir aile ve çevreye sahip olan merhumun sevenleri adeta cenaze namazına akın ederken siyasiler de aileyi bu acılı günlerinde yalnız bırakmadılar. Sultangazi Belediye başkanı ve başkan adayı Av. Abdurrahman Dursun ile Saadet Partisi Sultangazi ilçe başkanlığı görevini bırakarak belediye başkan adayı olduğunu duyuran Hüseyin Aydoğan, aynı cenazede saf tutarak kıldıkları cenaze namazının ardından bir araya gelerek bir süre ayak üstü sohbet ettiler. Siyasi liderler daha sonra ise cenaze sahipleri ve yakınlarına baş sağlığı dileklerini ileterek saha çalışmalarına devam etmek üzere alandan ayrıldılar.

Ailesine sevenlerine baş saglığı diliyoruz hhtv

YORUMLAR

  • 0 Yorum