Anadolu Gençlik Derneği Gaziosmanpaşa da Bayrak Değişimi

Gaziosmanpaşa ANADOLU GENÇLİK te bayrak değişimi gerçekleşti Bismillahirrahmanirrahim 1991 yılından bugüne kadar "Milli Görüş Davası"nın bir neferi olarak Milli Gençlik Vakfı'nda " iyinin, güzelin, faydalının hak ve adaletin hakim olması İçin " orta okulda orta okul başkanlığı, lisede lise başkanlığı sonrasında Ortaöğretim Başkanlığı, yönetim kurulu üyeliği, Anadolu Gençlik'te Teşkilat başkanlığı ve son 8 yıldır İlçe Başkanı olarak hizmet etmekten onur duyduğum bu kutlu Davada bu akşam itibari İlçe Başkanlığı Bayrağını devretmiş bulunuyorum..

Anadolu Gençlik Derneği Gaziosmanpaşa da Bayrak Değişimi
27 Şubat 2021 - 00:36 - Güncelleme: 27 Şubat 2021 - 00:47
Anadolu Gençlik Derneği Gaziosmanpaşa Şube Başkanı Mehmet Koç görev devir tesliminin ardından bir basın açıklaması yayınladı sosyal medya üzerindenden yaptığı açıklamada davamıza hizmet etmeye istanbul il şube başkanlığında devam edeceğini açıkladı yapılan açıklama şöyle

Bismillahirrahmanirrahim
1991 yılından bugüne kadar "Milli Görüş Davası"nın bir neferi olarak  Milli Gençlik Vakfı'nda " iyinin, güzelin, faydalının hak ve adaletin hakim olması İçin " orta okulda orta okul başkanlığı, lisede lise başkanlığı sonrasında Ortaöğretim Başkanlığı, yönetim kurulu üyeliği, Anadolu Gençlik'te Teşkilat başkanlığı ve son 8 yıldır İlçe Başkanı olarak hizmet etmekten onur duyduğum bu kutlu Davada bu akşam itibari İlçe Başkanlığı Bayrağını Can kardeşim, yol Arkadaşım, zor zamanlarda dayanağım Nazım Göksu Başkanıma devrettim. Bu bayrak yarışında sancağı daha da yukarlara taşıyacak güçlü bir teşkilat var Elhamdulillah...

Gaziosmanpaşa'ya hizmet etmede bana yol arkadaşlığı yapan Başkanlık Divanına, Yönetim Kuruluna, Yürütme Kuruluna, Mahalle Teşkilatlarımıza, Liseler, Ortaokullar Teşkilatlarımıza, Hanım kollarımıza ayrıca il Sorumlusu olarak ilçemizdeki çalışmalara destek veren sorumlu başkanlarıma, özelde Ahmet Aslan Hocama çok teşekkür ediyorum. Rabbim cümlesinden razı olsun inşeAllah.

Bu kutlu çalışmada bize destek veren Esnaf dostlarımıza, Kaymakam bey ve çalışma arkadaşlarına, GOP Belediye Başkanı Hasan Tahsin beye ve Ekibine, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf beye ve eğitim camiasına, Emniyet teşkilatımıza, İlçe Müftümüz Osman Hocama ve camiasına, İlçe Tarım Müdürü Nuri beye ve çalışma arkadaşlarına ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum. Sağ olsunlar var olsunlar. 
Pamdemi sürecinde çok acılar yaşadık. Millet olarak insanlık olarak bu imtihan sürecinde bize de en yakın Can dost acısı düştü...”Kâzım Göksu ağabeye rahmet olsun her zaman ve her şartta yanıbaşımızda Dağ gibi dururdu..

Bundan sonraki yolumuza Anadolu Gençlik Teşkilatı İl Başkan Yardımcısı olarak il Teşkilatımızda devam edeceğiz.
Rabbim iki cihanda yüz aklığı versin cümlemize...
Âmin
Baki selam ve dua ile...
bizlerde hhtv hakikathabertv ailesi olarak Mehmet Koç başkana yaptığı hizmetlerinden dolayı teşekkür eder yeni görevinde ise başarılar dileriz. Bayragi devralan değerli baskan Nazım Göksu ya gorevinde başarılar dileriz Allah yar ve yardımcınız olsun inşeAllah..

YORUMLAR

  • 0 Yorum