Ankara'da koronavirüs paniği devam ederken, Sağlık Bakanı'ndan açıklama geldi

Tahran-İstanbul seferini yapan THY uçağı, koronavirüs şüphesiyle Ankara'ya acil iniş yaptı. Ankara'da koronavirüs şüphesi devam ederken Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan yeni bir açıklama geldi. Koca, 'Tekrar hatırlatmak isterim ki, ülkemizde yeni koronavirüs vakasına rastlanmamıştır' dedi.

Ankara'da koronavirüs paniği devam ederken, Sağlık Bakanı'ndan açıklama geldi
25 Şubat 2020 - 13:58

Tahran-İstanbul seferini yapan THY uçağında bulunan 17 yolcuda Koronavirüs (Kovid-19) şüphesi bulunması nedeniyle, uçak Ankara'ya acil iniş yaptı. Bölgeye çok sayıda ambulans ekipleri sevk edildi. Kentte koronavirüs paniği sürerken Sağlık Bakanı az önce Twitter'dan bir açıklama yaptı ve "Tekrar hatırlatmak isterim ki, ülkemizde yeni koronavirüs vakasına rastlanmamıştır" dedi.

Koca, mesajında şu ifadeleri kullandı:

"Tekrar hatırlatmak isterim ki, ülkemizde Yeni Koronavirüs vakasına rastlanmamıştır. İlgili bakanlıklarımızın iş birliği, Bilim Kurulumuzun rehberliği ve tecrübeli sağlık çalışanlarımızla, ülkemizi bu hastalıktan korumak için azami çaba sarf etmekteyiz."

Bakan Koca ayrıca mesajla birlikte bu görseli paylaştı.

ESENBOĞA'DA KOVİD-19 PANİĞİ

Ankara Esenboğa Havalimanı'nda Kovid-19 hareketliliği yaşanıyor. Tahran-İstanbul seferini yapan THY uçağı Kovid-19 şüphesi nedeniyle Ankara Esenboğa Havalimanı'na acil iniş yaptı.

Kum kentinden gelen 12 yolcunun ateşi sınırın üstünde çıktı. Uçaktaki 17 yolcu şüpheli olarak değerlendiriliyor. Şüpheli yolcular karantinaya alınacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum