Ardahan'lı iş adamından 1500 kişilik yöresel helva ikramı

Sultangazi'de faaliyet gösteren Dostlar İnşaat firmasının sahibi iş adamı Cafer Karakaş, 1500 kişilik yöresel helva dağıttı dağıtıma Ardahan dernek başkanları ve sultangazi belediye başkanı Av Abdurrahman Dursun'da katıldı.

Ardahan'lı iş adamından 1500 kişilik yöresel helva ikramı
01 Nisan 2024 - 18:49 - Güncelleme: 01 Nisan 2024 - 19:00

Sultangazi'de faaliyet gösteren Dostlar İnşaat firmasının sahibi iş adamı Cafer Karakaş, 1500 kişilik yöresel helva dağıttı 

Sultangazi'de Ramazan ayının başlaması ile kurulan etkinlik alanında, Ramazan ayının bereketi ve huzuru yaşanmaya devam ediyor. Sultangazi Belediyesi tarafından her yıl kurulan ve geleneksel hale getirilen etkinlik çadırı, bu yılda binlerce insanı her akşam bir araya getirerek, Ramazan ayının bereketini hep birlikte yaşayarak kaynaşma imkanı sağlıyor. Kurulduğu ilk günden itibaren bir birinden farklı kültürel etkinliklere ev sahipliği yapan etkinlik alanında il dernekleri ise kendilerine tahsis edilen alanlarda hazırladıkları yöresel yemekleri vatandaşlara ikram ederek takdir topluyor.

Bunun son örneği ise dün akşam soğuk memleketin sıcak insanlarının yaşadığı memleket olan Ardahan standında yaşandı. Sultangazi'de faaliyet gösteren ve inşaat sektöründe nam salan firmalardan olan Dostlar İnşaat firmasının sahibi Cafer Karakaş, tüm masraflarını üstlenerek Ardahan yöresine özgü olarak bilinen 1500 kişilik un helvası ikramında bulundu. Vatandaşlar tarafından büyük ilgi gören yöresel un helvasını dağıtımını ise Ardahan'lı dernek yöneticileri ve Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun gerçekleştirdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum