Armand Traore, Rizespor kariyerini dikkat çeken ifadelerle anlattı: Kaldığım evden beni attırdılar

Çaykur Rizespor'a transfer olduğu dönemi anlatan Armand Traore'nin açıklamaları gündem oldu. Kariyerinde Juventus, Arsenal gibi devlerde oynayan oyuncu Karadeniz ekibine transferi için "Beni hemen altyapı takımına gönderdiler. Bunun bir savaş olacağını anladım. Kaldığım evden beni attırdılar" sözlerini kullandı.

Armand Traore, Rizespor kariyerini dikkat çeken ifadelerle anlattı: Kaldığım evden beni attırdılar
05 Eylül 2020 - 06:20

Bir dönem Rizespor'a transfer olan Armand Traore'nin Süper Lig deneyimi hakkında yaptığı açıklamalar herkesi şaşırttı. 

ArsenalPortsmouthJuventus, QPR, Nottm Forest, Cardiff formaları giydikten sonra Çaykur Rizespor'a transfer olan 30 yaşındaki Senegalli sol bek Traore, Talk Sport'a dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Kaldığı evden atıldığını dile getiren Traore, "Aylar ve aylar boyunca maaşımı alamadım. Avukat tuttum ve bundan hoşlanmadılar. Beni hemen altyapı takımına gönderdiler. Bunun bir savaş olacağını anladım. Kaldığım evden beni attırdılar. Hayatımı cehenneme çevirmeye çalıştılar" ifadeleriyle gündeme geldi.

"FENERBAHÇE İÇİN GELDİM, RİZE'YE GİTTİM"

Menajerinin Fenerbahçe için harekete geçtiğini fakat imzayı Rizespor'a attığını belirten futbolcu, "Menajerim beni Fenerbahçe'ye transfer olmak için getirdi ama Rizespor'a transfer oldum. Düşündüm ki yeni bir macera ve pek tabii ki bunu yaşayabilirim. Ancak, sonuç olarak tam bir felaket oldu" sözlerini kullandı.

"BANA KABUSU YAŞATTILAR"

Kariyerinin kötü dönemlerinden birini yaşadığını söyleyen deneyimli isim, "Milli takım arası geldiğinde tüm takıma izin verdiler ama bana vermediler. Ülkeme gitmek istiyordum. 3 oğlum var ve onları görmek için izin istediğimi söyledim. Her seferinde beni reddettiler. Bana bir kabusu yaşattılar. Maaşımı ve hak ettiğim parayı ödemeden beni göndermek istiyorlardı. Sonuç olarak ben kazandım" diyerek açıklamasına devam etti.

"PİS OTELLERDE KİLİTLİ KALDIM"

Traore, Türkiye'de kaldığı oteller hakkında da konuştu ve şu açıklamaları yaptı: "Türkiye maceram, paranın her şey olmadığını öğretti. Türkiye'de ve şehrin dışındaki pis otellerde aylarca kilitli kaldığınızda, paranın sizi kurtaramadığını anlıyorsunuz. Para sizin için hiçbir şey yapamıyordu. Para belki güzel bir araba veya çok şık bir saat alabilir ama para her şey değildir."

YORUMLAR

  • 0 Yorum