Atletico'dan ayrılacağı konuşulan Diego Costa, Türkiye'ye gelmeyi düşünüyor

Galatasaray, takımdan ayrılacağı konuşulan Radamel Falcao'nun yerine Atletico Madrid'de satış listesinde bulunan Diego Costa'yı düşünüyor. Golcü futbolcuya yakın olan bir İspanyol gazeteci Costa'nın seçenekleri arasında Türkiye'nin olduğunu söyledi.

Atletico'dan ayrılacağı konuşulan Diego Costa, Türkiye'ye gelmeyi düşünüyor
26 Aralık 2020 - 07:50

Sarı kırmızılı kulüp Falcao'nun olası ayrılığı nedeniyle rotasını Atletico Madrid'in dünyaca ünlü golcüsü Diego Costa'ya çevirmiş durumda. 

Brezilya asıllı İspanyol forveti yakından tanıyan, AS gazetesinin Atletico Madridbölümü direktörü Jorge Garcia'dan konuyla ilgili Galatasaraylıları heyecanlandıran açıklamalar geldi. Garcia, golcü futbolcunun Türkiye'yi de seçenekleri arasında gördüğünü dile getirdi.

"AVRUPA KUPALARINDA OYNAYAN BİR TAKIM İSTİYOR"

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Garcia, "Costa'nın sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Ama Atletico onu çoktan satış listesine koydu. Geçen yaz onu satıp, Napoli'den Milik'i almak istediler. Ama Costa'ya Atletico'nun beklediği teklif gelmedi. Üstelik yılda 8 milyon euro net kazanıyor. Ocak'ta ayrılabilir ya da bir sonraki sezon için bir takımla ön protokol yapabilir. Diego Costa, Asya'da oynamak istemiyor. Çin'den yüklü bir para teklif edildi; ama kabul etmedi. 32 yaşında Avrupa kupalarında yarışan bir takımda, uzun vadeli, 3 yıllık, sözleşme karşılığı oynamak istiyor. Bunun için Atletico'da kazandığının yarısına, yani 4 milyon euroya razı. Bu açından baktığımızda Türkiye de onun için bir seçenek" dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum