Aydoğan Basın Mensupları İle Kahvaltıda Buluştu

Saadet Partisi Sultangazi ilçe başkanlığı haftasonu ilçe merkezinde düzenlediği kahvaltı programında Sultangazi'de hizmet veren yerel basın mensupları ile bir araya geldi.

Aydoğan Basın Mensupları İle Kahvaltıda Buluştu
13 Ocak 2020 - 05:35

Yaklaşan kongre süreci öncesi gazetecilere bilgilere veren Aydoğan aynı zamanda her yıl kutlanan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeni ile basın mensuplarının bu önemli gününü tebrik ettiğini belirtti. Aydoğan yaptığı konuşmada şunları kaydetti.

Çok kıymetli teşkilat mensuplarımız vede değerli yerel basın mensuplarımız bu pazar sabahında bizleri kırmayıp davetimize icabet ederek basınımız ile sabah kahvaltıda buluşma programına hoş geldiniz sefalar getirdiniz.

Basın mensubu arkadaşlarımız ile bu sene bir araya gelmeyi biraz geciktirdik bunun farkındayız ancak inşaallah bundan sonraki süreçte daha sık bir araya geleceğiz ve çalışmalarımızı birlikte yürütmeye gayret göstereceğiz.

Sultangazi'mizin bir çok sorunu ve problemi var mesela belediyemiz ada bazlı imar veriyor birisi iki metre geride digeride üç metre ileride olunca vatandaşımız inşaatını bu şekilde yapmak zorunda kalıyor ve sokağa girdiğinizde tabiri caizse yapılar sekiz çiziyor ve bunun gibi pek çok sıkıntılarımız mevcut mesela otopark sorunumuz var zaten bu başlı başına bir problem komşularımız sırf bu nedenden ötürü bir birine küs ancak bizim olduğunuz yerde ümitsizlik olmaz Allah'ın izni ile inşaallah sizler yerel basınımız olarak bizlerin çalışmalarını duyuracaksınız bizlerde Sultangazi'mizde yönetime bir an önce gelecek ve vatandaşlarımızı beklemiş olduğu hizmet ile buluşturacağız. İşte tamda bu adımı atmak üzere Saadet partisi Sultangazi ilçe başkanlığı olarak 19 Ocak pazar günü saat 17:00 'da 4. olağan kongremizi Hoca Ahmet Yesevi kültür merkezimizde gerçekleştireceğiz ve aynı zamanda Saadet partisi genel başkanımız bilge başkan sayın Temel Karamollaoğlu bey efendide kongremize iştirak edecektir ve Sultangazi'mize yakışır bir kongre gerçekleştireceğiz Allah'ın izni ile böyleliklede Sultangazi'mizde Milli görüş belediyeciliğininde startını vermiş olacağız şeklinde konuştu. Kahvaltı ikramının ardından sözlerini tamamlayan başkan Aydoğan basın mensupları ile hatıra fotoğrafı çekilerek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü birkez daha tebrik ettiğini belirtti.

 


YORUMLAR

  • 0 Yorum