Aydoğan Mahalle Mahalle Sultangazi nin sorunlarını biliyoruz

Aydoğan Sultangazi nin sorunlatını biliyor çözümlerini projelerini hazırladık ve 1 Nisan'dan itibaren bu sorunları çözeceğiz halkımızın desteği ile

Aydoğan Mahalle Mahalle Sultangazi nin sorunlarını biliyoruz
10 Mart 2024 - 10:36 - Güncelleme: 10 Mart 2024 - 11:00
Saadet Partisi Sultangazi Belediye Başkan Adayı Hüseyin Aydoğan seçim çalışmalarına son sürat devam ediyor Mahalle Mahalle sokak sokak esnaf esnaf ulaşılmadık kimse kalmasın diye koşturmaya devam ediyor. Aydoğan yayla mahallesi sakinlerni ziyaret etti Yayla mahallesi sakinlerinden yoğun ilgi gören Başkan Aydoğan mahallemizin 20 yıldır sorunları çözülmedi inşallah sorunları biliyor ve çözüm için geliyıruz dedi. 
Aydoğan milha ya verdiği röportaj da şunları kaydetti. 

Aydoğan:Öncelikle sizi sizin nezdinizde izleyicileri saygıyla selamlıyorum. Yayla Mahallemizle ilgili bugün yapmış olduğumuz yağmur altındaki çalışmamızın neticesi şudur. Yayla Mahallesi'nin beş yıl önce Hangi sorunları ve problemleri konuşuluyor idiyse, bugün de aynı sorunlar, aynı problemler konuşulmaya devam ediyor. Maalesef Yayla Mahallemizin içerisinde bulunmuş olduğu tapu problemi, imar problemi, ulaşım problemi Toz problemi. Çocuk oyun alanı problemleri. Yeşil alan problemleri, güvenlik fırın yani say say bitmiyor. Hangisini sayayım ki Zekeriya Bey? Dolayısıyla halkımız adeta canından bizmiş. Şu ümitsizliğe kapılmış Yani biz ümidimizi kestik başkanım. On beş yıldan beri belediyeye her türlü müracaatı yapmış olmamıza rağmen bu hizmetleri bir türlü alamadık diyor. Biz de kendilerine biz Milli Görüş Milli görüşün tek partisi Saadet Partisi olarak geçmişte biz bunları yaptık. Allah'ın izniyle yine tekrar yaparız dediğimizde insanlar evet siz milli görüşsünüz. Doğru. Geçmişte yaptınız. Inşallah sizinle birlikteyiz. Sizle gerçekten Yayla Mahallesi'nin sorunlarını problem çözmenizi bekliyoruz diyorlar özetle Zekeriya Bey. Inşallah.Başkanım sahada size karşı teveccüh nasıl. Sahada bize karşı çok güzel bir teveccüh var. Yani hemen hemen desekki hiç tepki almıyoruz. Olumsuz tepki anlamında söylüyorum.Hiç tepki almıyoruz olumlu anlamda tepki oldukça fazla gayet güzel. Başkanım bunlara oy verecek değiliz, oy verecek başka yer kalmadı diyor vatandaş. yani iki bin on dokuzda da belediye başkan adayıydım. Iki bin on dokuzdaki Yayla Mahallesi'nin Saadet Partisi'ne teveccühüyle bugünkü Yayla Mahallesi'nin teveccühünün arasında çok ciddi anlamda fark var. Inşallah otuz bir Mart hem Yayla Mahallesi'nin hem Sultangazi'nin hem de İstanbul'un kurtuluşu olacak diyorum. Haydi bismillah dedi. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum