Başkan Abdurrahman Dursun Komşularımızı Evlerinde Ziyaret Ediyor Dertleşiyoruz

Sultangazi Belediye Başkanı Av Abdurrahman Dursun 31 mart yerel seçimleri yaklaştıkça seçim temposunu da arttırdı. Sultangazili vatandaşların ev davetini kırmayan Dursun ev ziyaretlerinde yoğun temposuna katıyor, yorulmuyormusunuz sorusuna, elbette yoruluyorum ama minik evlatlatımızın komşularımızın büyüklerimizin yüzündeki bu tebessümü görünce yorgunluk felan kalmıyor daha azimle koşmaya başlıyoruz. dedi..

Başkan Abdurrahman Dursun Komşularımızı Evlerinde Ziyaret Ediyor Dertleşiyoruz
07 Mart 2024 - 07:41 - Güncelleme: 07 Mart 2024 - 07:52

Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, seçim kampanyası kapsamında ev ziyaretlerine devam ediyor. Son olarak, meclis üyesi adayı Ömer Gönültaş ve Nurettin Narin ile birlikte 75.Yıl Mahallesi'nde gerçekleştirdiği ev ziyaretlerinde, mahalle sakinleriyle yakın temas kurdu.
Sultangazi belediye başkanı Av Abdurrahman Dursun 31 mart yerel seçimleri yaklaştıkça seçim temposunu da arttırdı sultangazili vatandaşların ev davetini kırmayan Dursun ev ziyaretlerinde yoğun temposuna katıyor yorulmuyormusunuz sorusuna elbette yoruluyorum ama minik evlatlatımızın komşularımızın bıuyuklerimizin yüzündeki bu tebessümü görünce yorgunluk felan kalmıyor daha azimle koşmaya başlıyoruz. dedi.

Belediye başkanlığı döneminde yaptığı hizmetleri ilçe halkına anlatmaya devam eden Başkan Av. Abdurrahman Dursun, halktan gelen talepleri de dinleyerek not alıyor çözüm için gayret ediyor. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum