Başkan Altan dan Belediyeye Kurban Çadırı Fiyat Tepkisi 1 çadır 40 bin

Sultangazi Belediyesi Kurbanlık Çadırı fiyatlarına Gelecek partisinden tepki geldi Gelecek Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Ramazan Altan konuyla ilgili yaptığı açıklamada çeşitli şaibeli var dedi..

Başkan Altan dan Belediyeye Kurban Çadırı Fiyat Tepkisi 1 çadır 40 bin
20 Haziran 2022 - 16:11 - Güncelleme: 20 Haziran 2022 - 16:24
Sultangazi Belediyesi'nden Turkiye Rekoru
BİR KURBAN ÇADIRI 40 BİN TL diyen Altan çeşitli iddialar var bir çadır geçen yıl 15 20 binliraydı nasıl 40 oldu dedi.
Altan Açıklamasında şu ifadelere yer verdi
Gelecek Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Ramazan Altan, Geçtiğimiz yıl 15 ilâ 20 bin TL arasında şaibeli bir şekilde satışa sunulan Kurbanlık Çadırı'nın bu yıl 40 bin TL ile satışa çıkarıldığı iddalarına çok sert tepki gösterdi.
BU ZAM VİCDANLARI SIZLATIR!
Başkan Altan, Hayvancılık sektörü ile birlikte ekonomide yaşanan çok büyük sıkıntılardan dolayı bu yıl kurban ibadetini yerine getirmekte zorlanacak olan halkımıza bir darbe de  çadırlara yaptığı yüzde yüz zamla belediye yönetiminden geldiğini söyledi.
HİSSELİ ARAZİLERE KURBANLIK ÇADIRI İDDİASI
Görevde oldukları 3 yıl içerisinde Sultangazi ilçesini modern Kurban Kesim Tesisi kuramayan Sultangazi Belediyesi'ni beceriksizlikle suçlayan Altan, Aldıkları duyumlara göre Belediyenin, kamu ve halka ait olan araziler üzerinde kurduğu kurbanlık çadırlarından elde ettikleri gelirden hak sahibi vatandaşlarında hisselerine  düşen kar paylarını  almak için kamu kurumlarına müracaat ettiklerini öğrendiklerini kaydetti.
Bu iddialara ise sultangazi Belediyesinden ne açıklama geleceği merak konusu oldu. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum