Bir günde 9 sağlık çalışanı koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti

Türk Tabipler Birliği, 15 Aralık'ta 9 sağlık çalışanının koronavirüs nedeniyle yaşamını yitirdiğini açıkladı. TTB'nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, vefat edenlerin ailesine ve tüm sağlık camiasına başsağlığı dilendi.

Bir günde 9 sağlık çalışanı koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti
16 Aralık 2020 - 08:00

TTB, hayatını kaybeden sağlık çalışanlarının isimlerini de Twitter hesabından paylaştı.

TTB'nin paylaşımlarında şu ifadeler yer aldı:

Nevşehir'de görev yapan Eczacı Mustafa Kocatmaz'ı Kovid-19 nedeniyle kaybettik. Ailesine ve tüm sağlık camiasına başsağlığı diliyoruz.

Samsun'da görev yapan Eczacı Zeki Gül'ü Kovid-19 nedeniyle kaybettik. Ailesine ve tüm sağlık camiasına başsağlığı diliyoruz.

Bursa'da işyeri hekimi olarak çalışan Dr. Cumhur Toker'i Kovid-19 nedeniyle kaybettik. Ailesine ve tüm sağlık camiasına başsağlığı diliyoruz.

Adana Ceyhan İlçe Devlet Hastanesi'nde görev yapan Ebe Elif Özer'i Kovid-19 nedeniyle kaybettik. Ailesine ve tüm sağlık camiasına başsağlığı diliyoruz.

Ankara'da özel bir hastanede çalışan Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Kerim Çağlı'yı Kovid-19 nedeniyle kaybettik. Ailesine ve tüm sağlık camiasına başsağlığı diliyoruz.

Kırıkkale İl Sağlık Müdürlüğü çalışanı Ali Ayvalık'ı Kovid-19 nedeniyle kaybettik. Ailesine ve tüm sağlık camiasına başsağlığı diliyoruz.

Antalya'da özel bir klinikte çalışan Diş Hekimi Ragıp Hazar'ı Kovid-19 nedeniyle kaybettik. Ailesine ve tüm sağlık camiasına başsağlığı diliyoruz.

Isparta Şehir Hastanesi'nde görev yapan Radyoloji Uzmanı Dr. Serdal Gül'ü Kovid-19 nedeniyle kaybettik. Ailesine ve tüm sağlık camiasına başsağlığı diliyoruz.

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden emekli Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Güngör Nişli'yi Kovid-19 nedeniyle kaybettik. Ailesine ve tüm sağlık camiasına başsağlığı diliyoruz.

YORUMLAR

  • 0 Yorum