Chp sultangazi teskilatı basın emekçilerini unutmadı

Cumhuriyet Halk Partisi Sultangazi ilçe başkanı Kemal Avseren, 10 Ocak çalışan gazeteciler günü dolayısıyla Sultangazi'de faaliyet gösteren gazeteciler ile bir araya geldi. Basından sorumlu ilçe başkan yardımcısı Güven Kandemir'in organize ettiği kahvaltılı sohbette yaklaşan yerel seçimler, Sultangazi ve ülke gündemine ilişkin önemli konular masaya yatırıldı...

Chp sultangazi teskilatı basın emekçilerini unutmadı
14 Ocak 2024 - 05:55 - Güncelleme: 14 Ocak 2024 - 06:16
Cumhuriyet Halk Partisi Sultangazi ilçe başkanı Kemal Avseren, 10 Ocak çalışan gazeteciler günü dolayısıyla Sultangazi'de faaliyet gösteren gazeteciler ile bir araya geldi.


Cumhuriyet Halk Partisi Sultangazi ilçe başkanı Kemal Avseren, 10 Ocak çalışan gazeteciler günü dolayısıyla Sultangazi'de faaliyet gösteren gazeteciler ile bir araya geldi.
Basından sorumlu ilçe başkan yardımcısı Güven Kandemir'in organize ettiği kahvaltılı sohbette yaklaşan yerel seçimler, Sultangazi ve ülke gündemine ilişkin önemli konular masaya yatırıldı...

İlçe başkanı Kemal Avseren, 
"31 Mart yerel seçimlerinde bizim hedefimiz ilçede birkaç meclis üyesi daha arttırmak değil, ilçe belediyesini almaktır. 
Bütün plan programımızı bu hedef doğrultusunda yapıyoruz.
AKP, MHP ve BBP hariç diğer partilerin tamamı ile ilçe bazında görüşmeler yapıyor, fikir alışverişinde bulunuyoruz.
Cumhuriyet Halk Partisi için bir taşı diğer taşın üzerine koyan herkes bizim için çok kıymetlidir ve onunla yol yürürüz.
Partinin ilçe kademelerinde doğru aday için toplantılar yaptık, Mithat Çelik, Haluk Bozkurt ve İsmail Ekmekçi isimleri öne çıktı. 
Bu isimlerle yaptığımız görüşmelerde Av. Mithat Çelik arkadaşımız üzerinde hemfikir olduk.
Diğer aday adayı arkadaşların başvurularından sonra tekrar bir yönetim, gençlik ve kadın kollarının da olduğu kademelerle ile bir araya geldik, arkadaşlarımız Mithat Çelik arkadaşımızı aday olarak görmek istediklerini söylediler. Bizde konuyu partimizin üst organlarına bu şekilde ilettik.
 31 Mart seçimlerinde adayımız kim olursa olsun, aynı azim ve kararlılıkla çalışıp, İstanbul büyükşehir belediyesini tekrar ve bir ilk yapıp Sultangazi belediyesini alacağız..." kahvaltı programı çay sohbeti ve ülke gündemine dair fikir alışverişinde ile son buldu.
Bizde hhtv milha hakikathabetv ailesi olarak bizleri 10 Ocak çalışan gazeteciler gününde unutmayarak ilçe başkanlığında ağırlayan sn çiçeği burnunda ilçe başkanı Kemal Avseren bey ve ekibine sonsuz teşekkürler.
Bu özverili davranışı sultangazide diğer partilerden ve stk lardan da bekliyoruz pek umudumuz olmasada..selametle kalın. 


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum