Cumhurbaşkanı Erdoğan, Engelli Kamu Personeli Atama Töreni'ne katıldı

Türkiye ekonomisinin tarihinin en güçlü dönemine gireceğini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, sıradaki hedefin enflasyonu tek haneye indirmek olduğunu belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Engelli Kamu Personeli Atama Töreni'ne katıldı
18 Şubat 2022 - 11:08

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Engelli Kamu Personeli Atama Töreni'ne katıldı.

Burada değerlendirmelerde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti iktidarında engelliler için yapılan çalışmalara değindi.

Son yapılan personel atamasıyla birlikte sayılarının 66 bine ulaşacağını aktaran Cumhurbaşkanı Erdoğan, son 19 yılda kamuda istihdam edilen engellilerin 192 bine yaklaştığını belirtti.

EKONOMİDE RAHATLAMA MESAJI

Türkiye'nin aynı zamanda ekonomi tarihinde en güçlü dönemine girmekte olduğuna da dikkat çeken Cumhurbaşkanı Erdoğan, faiz tartışmalarının gündemden düşmesini ele aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sıradaki hedefin enflasyonu tek haneye indirmek olduğuna dikkat çekti.

ENFLASYONU TEK HANEYE İNDİRECEĞİZ"

Vatandaşların ekonomik sıkıntılardan kurtulacağını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Vesayetin gücünü nasıl kırdıysak, terör örgütlerinin başını nasıl ezdiysek, ekonomik tetikçilere meydanı nasıl bırakmadıysak, vatandaşlarımızı bugünkü sıkıntıların pençesinden de Allah'ın izniye kurtaracağız. 

Programımızı adım adım uyguluyoruz. Ülkemizin ayağına vurulan her pranga gibi faiz prangasını da, döviz kuru, enflasyon prangasını da parçalayıp atacağız. Dikkat ederseniz artık faiz tartışması gündemden önemli ölçüde düştü. Döviz kuru da istikrara kavuştu. Şimdi sırada enflasyonu yeniden tek haneli rakamlara indirme var." dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum