Devlet Bahçeli: "Davutoğlu, senin aklın başında mı?"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Başbakan Davutoğlu'nun milli gelirin 19 bin doları aştığı iddiasını aktardı ve "Türkiye hangi arada 19 bin dolarlık kişi başı gelire ulaşmıştır? Sayın Davutoğlu, senin aklın başında mıdır? 2014 yılında 10 bin 537 dolar olan kişi başına düşen gelirin, 2015'in ilk aylarında volkan gibi patlayarak 19 bin dolara çıkması, patenti Davutoğlu'na ait ve sırrını hiç kimsenin bilmediği hesap ve matematik yöntemlerinin bir sonucu olsa gerektir. Çamur Ahmet, bu kez de Cebir Ahmet olmuş çıkmıştır" dedi.

Devlet Bahçeli: "Davutoğlu, senin aklın başında mı?"
10 Şubat 2015 - 19:48

Kamuoyunda "İç Güvenlik Paketi" olarak bilinen kanun tasarısının görüşülmesi AK Parti tarafından ertelendiğini anımsatan Bahçeli, "Dileğim bu tasarının Meclis gündemine hiç alınmaması, hiç getirilmemesidir. Anayasa'ya aykırı olan, hukuk devleti prensiplerini iğfal eden iç güvenlik paketinin polis devletini tesis edeceği, can ve mal güvenliğini sakatlayacağı kuşkusuzdur" diye konuştu.

"AKP'nin maksadı molotof atanları, maske takanları cezalandırmak değildir. Eğer hedef buysa hiçbir güvenlik görevlisinin elini tutan yoktur" ifadesini kullanan Bahçeli, "Teröristler bırakınız molotofu, elinde uzun namlulu silahlarla korkusuzca dolaşmakta, önüne gelene şiddet uygulamaktadır" dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum