Engin-Dilan Polat çiftinin sorgusu tamamlandı! 6 saatten fazla sürdü, onlarca sayfa soru soruldu

Sosyal medyadaki lüks yaşantılarıyla dikkatleri üzerine çeken Dilan-Engin Polat çifti geçtiğimiz günlerde gözaltına alınmıştı. Çiftin adli işlemleri de yakından takip edilirken,17.20 sıralarında ifadeleri alınmaya başladı. 6 saatten fazla süren sorgulama 23.45'de tamamlandı. Soruşturma kapsamında Dilan Polat’a 26 sayfalık soru hazırlanırken, Engin Polat’a ise 40 sayfalık soru hazırlandığı öğrenildi.

Engin-Dilan Polat çiftinin sorgusu tamamlandı! 6 saatten fazla sürdü, onlarca sayfa soru soruldu
04 Kasım 2023 - 05:32

Engin Polat ve eşi Dilan Polat’ın da aralarında bulunduğu şüphelilere yönelik yürütülen soruşturmada zanlıların polisteki ifade işlemleri sürüyor. Polat çiftinin ifade işlemlerine saat 17.20 sıralarında başlandığı öğrenildi.

 

24 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINMIŞTI

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca, Engin Polat ve eşi Dilan Polat’ın da aralarında olduğu şüphelilerle ilgili ‘suç gelirlerinin aklanmasının önlenmesi, vergi usul kanunu ile futbol ve diğer spor müsabakalarında bahis ve şans oyunları düzenlenmesi kanunlarına muhalefet’ suçlarından soruşturma başlatılmıştı. Söz konusu soruşturma çerçevesinde çalışma başlatan İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, haklarında yakalama kararı bulunan 34 şüphelinin 24’ünü gözaltına almıştı.

 

BİRİNE 26 DİĞERİNE 40 SAYFALIK SORU

Başlatılan soruşturma kapsamında mal varlıklarına el konulan şüphelilerin kilit isimlerinden Dilan ve Engin Polat çiftinin ifadelerinin alınma işlemlerine ise akşam saat 17.20 sıralarında başlandığı belirtildi. Öte yandan, soruşturma kapsamında Dilan Polat’a 26, Engin Polat’a ise 40 sayfalık soru hazırlandığı öğrenildi.

SORGULARI 6 STTEN FAZLA SÜRDÜ

İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğündeki 6 saati aşkın süre ifadeleri alınan Engin ve Dilan Polat çiftinin sorgusu 23.45’te tamamlandı.
(İHA)


 

 


YORUMLAR

  • 0 Yorum