Epözdemir'den Hergün 1000 Kişiye Pide İkramı

Kendi bütçesi ile hergün vatandaşa ücretsiz pide dağıtımı yapan Epözdemir, yakında farklı noktalarda da yapacağız.

Epözdemir'den Hergün 1000 Kişiye Pide İkramı
20 Mart 2024 - 14:55 - Güncelleme: 20 Mart 2024 - 15:00
Kendi bütçesi ile hergün vatandaşa ücretsiz pide dağıtımı yapan Epözdemir, yakında farklı noktalarda da yapacağız.

Cumhuriyet Halk Partisi Sultangazi Belediye Başkan Adayı Ferhat Epözdemir, 31 Mart yerel seçimleri için girilen son düzlükte çalışmalarına ara vermeden ve hız kesmeden devam ederken Ramazan ayına özel olarak yaptığı çalışma vatandaşlar tarafından büyük taktir görüyor. Her akşam iftar saati öncesi 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Meydanında kurulan çadırda vatandaşlar ile bir araya gelen Epözdemir, kendi imkanları ile satın aldığı 1000 adet Ramazan pidesini ücretsiz olarak vatandaşlara dağıtıyor.

Çalışmaları hakkında Milha'ya konuşan Epözdemir, "Ramazan ayındayız yurttaşımız ile mümkün mertebe bir arada olmak istiyoruz. Burada çadırımız ve standımız var pide dağıtımı gerçekleştiriyoruz. Yurttaşımızın hem Ramazan ayını kutluyoruz, hemde hayırlı bir iftar olsun diye pide dağıtıyoruz halkımıza ve çok mutluluk duyuyoruz bundan. Hergün 1000 adet kendi olanaklarımız ile dağıtıyoruz. Her mahallede yaygınlaştıracağız. Bir kaç gündür meydan ve seçim koordinasyon merkezinde dağıttık şimdide 15 mahallemizde hergün pide dağıtacağız. 

Şunu eklemek isterim meydanı görüyorsunuz. İnanılmaz bir manzara görüyoruz ve çok üzülüyorum buna. Ama başta büyükşehir belediye başkanımız Ekrem İmamoğlu olmak üzere, bizler herzaman halkımız ile beraber olacağız, herzaman onlarla dayanışma halinde olacağız, 31 Mart'tan sonra Sultangazi Belediyesini kazandıktan sonra halkımız ile herzaman bir dayanışma içinde olacağız ve onları asla yalnız bırakmayacağız. Sürekli bütün yaşamlarının nekadar mağdur oldukları taraf varsa onlara dokunacağız ve onların yanında olacağız. Tüm Sultangazililere hayırlı iftarlar diliyorum, hayırlı Ramazanlar diliyorum" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum