Erdoğan, tartışma yaratan görüntüsü hakkında ilk kez konuştu: Şeytani bir kampanya

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İdlib'de 34 askerimizi şehit verdikten sonra kameralar karşısına geçmiş ve açıklaması esnasında Trump'la olan bir anısını anlatırken gülümsemişti. Tartışma yaratan bu görüntüyle ilgili suskunluğunu bozan Erdoğan, 'Şeytani bir kampanya' ifadesini kullandı.

Erdoğan, tartışma yaratan görüntüsü hakkında ilk kez konuştu: Şeytani bir kampanya
04 Mart 2020 - 10:06

Esed rejiminin İdlib'de düzenlediği saldırılarda 34 vatan evladı şehit düştü. Hain saldırıdan iki gün sonra kameraların karşısına geçen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Donald Trump'la yaşadığı bir anısını anlatırken güldü. Gülme anına ilişkin görüşleri sorulan Erdoğan, gelen eleştirileri "Şeytani bir kampanya" olarak adlandırdı. 

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, önceki gün AK Parti Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısına katıldı. 2 saat süren toplantıda Erdoğan'a gülme anına ilişkin video izletildi ve görüşleri soruldu. Hürriyet'ten Gizem Karakış'ın haberine göre Erdoğan videoyu izledikten sonra sitem etti. 

"BU ŞEYTANİ BİR KAMPANYA"

Şehit haberlerinin ardından kamuoyunda tartışma yaratan videoyu izlerken sinirlendiği görülen Erdoğan, "Orada bir ironi var. Trump'la yaptığım bir görüşmeyi aktarıyorum. Her tarafı ironik olan bir görüşmeyi ortaya koymak için söylenen bir söz. Bu şeytani bir kampanya. Değerlerimizden uzak bu yaklaşımı hayretler içinde karşılıyorum" dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum