Gelecek partisi Sultangazi ilçe başkanı basını unutmadı

Gelecek Partisi Sultangazi ilçe yönetimi, Sınav Dershanesi kurum yöneticileri ve ilçede hizmet veren basın mensupları katılırken, kahvaltı ile başlayan program ilçe başkanı Ramazan Altan'ın selamlama konuşması ile devam etti.

14 Ocak 2021 - 08:19
Partisi Sultangazi ilçe yönetimi, Sınav Dershanesi kurum yöneticileri ve ilçede hizmet veren basın mensupları katılırken, kahvaltı ile başlayan program ilçe başkanı Ramazan Altan'ın selamlama konuşması ile devam etti. Altan yapmış olduğu konuşmada ise Gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü tebrik ederek şu ifadelere yer verdi. 
 
 
 
"Sultangazi'de Öncelikle il başkanımızı ağırlamak bizim için çok güzel bir duygu, kendisini aramızda gördüğümüzde motive oluyoruz ve biraz daha çalışma şevkimizi artıyor, bize vermiş olduğu destek ve bilgi birikimi dahilinde elde ettiğimiz doneler ile Sultangazi'de 550 bin vatandaşımızın haklarını korumaya çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.
 
 
Akabinde Gelecek Partisi İstanbul İl Başkanı Av. İsa Mesih Şahin Gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü tebrik etti. Şahin yaptığı konuşmada "1 yıldır sahada etkin bir şekilde Gelecek Partisi'nin tanınırlığını ve bilinirliğini arttırmaya çalışıyoruz, Gelecek Partisinin neden bir ihtiyaç üzerine kurulduğunu anlatmaya çalışıyoruz, Gelecek Partisi'nin Türkiye'ye İstanbul'a ne katacağını, ne kazandıracağını anlatmaya çalışıyoruz, bugün buluşmamızın temel gayesi basın mensuplarımız ile bu özel günde bir arada olmak, hoş bir sohbet gerçekleştirmektir ve sizleri dinlemektir, asıl amacımız budur bu vesileyle ben bir kez daha siz değerli Gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü tebrik ediyorum başarılarınız büyüyerek devam etsin, daim olsun hepinize bu zor dönemde çalışmalarınızda başarılar ve kolaylıklar diliyorum" ifadelerini kullandı.
 
Gazeteciler Sordu İl Başkanı Cevapladı.
 
Kahvaltı programının sona ermesinin ardından İl Başkanı Av. İsa Mesih Şahin, Gazetecilerin sorularını yanıtladı ve çalışmaları hakkında detaylı bilgiler verdi, yaklaşık bir saat süren programın ardından Şahin basın mensuplarına çiçek ve el sanatı ile yazılmış isimlerinin bulunduğu kaligrafi taktim etti.
 
Program çekilen hatıra fotoğraflarının ardından sona erdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum