Gül de haklı Davutoğlu da

Arınç, berrak krizine yeni bir boyut kazandırdı

Gül de haklı Davutoğlu da
07 Mayıs 2015 - 04:56 - Güncelleme: 07 Mayıs 2015 - 05:09

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun 2013’te Dışişleri Bakanı olduğu dönemde Pensilvanya’da Fethullah Gülen ile görüştüğü ortaya çıkmış, Davutoğlu, dönemin Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün bilgisi dahilinde görüştüğünü söylemiş, Gül de, “Benim sonradan haberim oldu” diyerek düzeltmişti.

Bu konuyla ilgili sorulan soruya Arınç, “Sayın Başbakanımızın sözleri mutlaka doğrudur. Sayın 11. Cumhurbaşkanımızın da sözleri mutlaka doğrudur” cevabını verdi.

 

BAŞBAKAN Yardımcısı Bülent Arınç, Bezmi Alem Valide Sultan’ı Anma Haftası Kutlamalarına katıldı. Açılış da bir de konuşma yapan Arınç çıkışta basın mensuplarının sorularını cevapladı. Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun 2013’te Dışişleri Bakanı olduğu dönemde Pensilvanya’da Fethullah Gülen ile görüştüğü ortaya çıkmış, Davutoğlu, dönemin Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün bilgisi dahilinde görüştüğünü söylemiş, Gül de ‘Benim sonradan haberim oldu’ diyerek düzeltmişti. Bu konuyla ilgili sorulan soruya Arınç, “Sayın Başbakanımızın sözleri mutlaka doğrudur. Sayın 11. Cumhurbaşkanımızın da sözleri mutlaka doğrudur” cevabını verdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum