Hakaret etmeden hakaret cezası alan Saadet Partililer

Mart 2019 Yerel Seçimleri’nde, Saadet Partimize yönelik yalan, iftira ve hakaretler, iktidarın adeta sistematik davranışına dönüşmüştü. Olayin videosu olduğu halde emirle ceza kesen mahkemeye itiraz edildi

Hakaret etmeden hakaret cezası alan Saadet Partililer
31 Mart 2021 - 14:19 - Güncelleme: 31 Mart 2021 - 14:27
Mart 2019 Yerel Seçimleri’nde, Saadet Partimize yönelik yalan, iftira ve hakaretler, iktidarın adeta sistematik davranışına dönüşmüştü. 

İşte bu olaylardan birisi de; seçime günler kala, mensubu olduğu partinin seçim çalışmalarına katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Saadet Partimize ve Genel Başkanımıza yönelik iftiralarda bulunurken, orada bulunmakta olan yürekli teşkilat mensuplarımızın itirazları ile karşılaşmıştı. Tabi iftiraların ve yalanın ömrü uzun olmadığı için, durumu kendi lehine çevirmek adına kardeşlerimize sözde ‘hakaret’ davası açmışlardı.
İstanbul il başkanı Ömer Faruk Yazıcı bu olay ile ilgili açıklama yaptı 

İşin ilginç yanı ise; davayı 31 Mart İstanbul Seçimi’nin iptal kararından hemen sonra geri çekiyorlar ve yine ilginçtir ki; 23 Haziran Seçimleri’nden hemen sonra bir koruma polisinin tanıklığıyla kamu davası olarak davayı devam ettiriyorlar.

Ülkemizin halini anlatmaya artık kelimeler yetmiyor. Adalet dersen adalet yok, güvenlik dersen ‘kişiye özel güvenlik’ var, sesinizi duyurmak isterseniz boğazınıza yapışan bir iktidar var. Vicdanları yaralayan bu kararın muhatapları da iktidar sahipleridir. 

Partimiz, 50 yıllık onurlu duruşuyla her zaman hakkı ve halkı gözetmiştir. Dünden bugüne bu çizgimiz çok nettir. Siyaset; hakaret, tehdit ve şantaj ile yapılamaz! Kamuoyuna doğruları söyleyen herkesi yaftalayarak, Meclis kürsülerinde hakaret ederek ve insanları tehdit ederek bir yere varamayacağını artık anlamalısınız.

Siyaset gerçeklerle yapılır; iftiralarla değil! “Yanlış yapıyorsunuz” diyen herkesi terörize eden anlayışı, topluma kin ve nefret yerleştirmeye çalışan söylemleri reddetmek ve bunlara tepki göstermek, en temel haktır.

Bilmelisiniz ki; aziz milletimizin vicdanı, bu haksız ve yanlış kararı kabul etmeyecektir. Partimiz ve mensupları milletimizin edebine ve şuuruna yaraşır bir şekilde doğruları savunmaya devam edecektir.
Ve yine iyi bilmelisiniz ki; mahkemeleri ve güvenlik görevlilerini millete ve milletin hakkını gözetenlere karşı kullanmanıza da ne hak ne de siyaset anlayışımız müsade etmeyecektir! Diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum