İGTOD 4.KEZ MUSTAFA KARLIYLA YOLA DEVAM DEDİ
16 Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştiren İGTOD (İstanbul Gıda Toptancı Tüccarları Derneğ) üyeleri i 4.kez Mustafa Karlıyla yola devam dedi.
İstanbul Gıda Toptancılarının Ramideki yerinde yapılan olağan genel kurula, AK. Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Adıyamanlılar Federasyon Başkanı Abdurrahman Dursun, Adıyamanlılar Vakfı Başkanı Ramazan Aksoy, Bağcılar Belediyesi Meclis Üyeleri , Esenler Belediyesi Meclis Üyeleri, İGTOD üyeleri, Mega Center İşletme Kooperatifi Başkanı Kemal Altınkılıç, Sivil Toplum Örgütleri ve davetliler ile beraber basın mensupları yer aldı.
Toplantı’da Divan Başkanı Seçiminden sonra, şehitler adına yapılan saygı duruşundan sonra, istiklal marşı okundu. Daha sonra Divan başkan sırasıyla toplantı gündemine geçti.
İstanbul Gıda Toptancı ve Tüccarlarının büyük ilgi gösterdiği toplantıda, Başkan Karlı’nın listesi katılan üyelerin, oy birliği ile oy 4.kez tekrar seçildi.
Başkan Karlı seçimden sonra yaptığı teşekkür konuşmasında;’’ Değerli arkadaşlar sizlerle birlikte İstanbul Gıda Toptancı Tüccarları olarak birlik ve beraberliğin en güzel örneğini sergileyerek büyük işler gerçekleştirdik, Bundan sonrada yine sizlerle birlikte bir çok başarıya imza atacağız. Gerçekleştirdiğimiz çalışmalar, bundan sonra yapacağımız işlerin bir teminatıdır. Daha düne kadar hayal olan Kayabaşı projesi ,artık bir gerçek olarak karşımızdadır. Tüm çalışmaların gerçekleşmesinde yer alan yönetim kurulu üyelerine , denetim kurulu üyelerine ve siz değerli arkadaşlarıma tekrar teşekkür eder, Yüce Rabbimin yar ve yardımcımız olması dileğiyle hayır işler temenni ederim’’ dedi.







YORUMLAR