İslam ülkelerini Müslüman gençler kurtaracak

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, uluslararası e-konferans ile Asya’dan Avrupa’ya, Afrika’dan Amerika’ya 500 öğrenci ile bir araya geldi.

İslam ülkelerini Müslüman gençler kurtaracak
07 Haziran 2020 - 05:53

İslam ülkelerinin içinde olduğu durumu aktaran Karamollaoğlu, Müslüman gençlere çok büyük görevler düştüğünün altını çizdi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Uluslararası Gençlik Forumu (IYFO) ile Güney Asya Gençlik Organizasyonu (SAYO) tarafından düzenlenen uluslararası e-konferansa katıldı. Karamollaoğlu, Türkiye’den Ortadoğu’ya, Asya’dan Amerika’ya, Afrika’dan, Avrupa’ya 20’den fazla ülkeden 500’den fazla gencin katıldığı konferansta “Yaşadığımız Dünya” adı ile bir sunum gerçekleştirdi. Ayrıca, düzenlenen e-konferansa Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kaya ile Saadet Partisi Gençlik Kolları Başkanı ve Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman da katıldı.

 

MÜSLÜMAN GENÇLER DE BİRBİRLERİ İLE İRTİBAT HALİNDE OLMALI

İslam ülkelerinin nasıl ki birbirleri ile irtibat halinde olması gerekiyorsa dünyadaki Müslüman gençlerin de birbirleri ile irtibat halinde olmasının çok önemli olduğunun altını çizen Karamollaoğlu, gençlere şu tavsiyede bulundu: “Kendinizi geliştirin. Düşünün. Teknolojiyi takip edin. Kararlı olun. İnandıklarınızdan asla taviz vermeyin.”

 

İSLAM ÜLKELERİ, İÇİNDE BULUNDUKLARI YANGINDAN KURTULACAK

Konferansta, dünyanın krizlerle dolu bir süreç yaşadığını belirten Karamollaoğlu, bu krizleri, gücü esas alan Batı medeniyetinin değil adaleti ve Hakk’ı esas alan İslam medeniyetinin aşacağını kaydetti. İslam ve İslam düşüncesinin muhakkak galip geleceğine ve İslam ülkelerinin içinde bulunduğu yangından da çıkacağına inandıklarını vurgulayan Karamollaoğlu, “İslam, galip gelecek. İslam’ın zaferine ve İslam ülkelerinin kurtuluşuna Müslüman gençler önderlik edecektir” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum