İstanbul'da Aksa Tufanı! Karamollaoğlu: Filistin bizim için imani bir meseledir

Yüz binlerce kişi, Filistin direnişine destek olmak ve işgalci İsrail rejimine tepki göstermek amacıyla İstanbul’da Saadet Partisi’nin öncülüğünde ‘Özgür Filistin Mitingin’de bir araya geldi.

İstanbul'da Aksa Tufanı! Karamollaoğlu: Filistin bizim için imani bir meseledir
17 Ekim 2023 - 13:19 - Güncelleme: 17 Ekim 2023 - 13:23
Yüz binlerce kişi, Filistin direnişine destek olmak ve işgalci İsrail rejimine tepki göstermek amacıyla İstanbul’da Saadet Partisi’nin öncülüğünde ‘Özgür Filistin Mitingin’de bir araya geldi. Filistin direnişini desteğini haykıran yüz binler, İsrail rejimine “Filistin yenilmez” mesajı da verdi. Mitingde katılımcılara hitap eden Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, “Merhum Erbakan Hocamız, ‘Kudüs coğrafi bir mesele değil, imani bir meseledir’ demişti. Biz inancımızın gereği olarak buradayız. Siz de bunu teyit etmek için buradasınız” dedi.
 
 
Filistin Direnişine destek olmak ve Teörist İsrail’in zulmüne dikkat çekmek için Saadet Partisi tarafın’dan düzenlenen Özgür Kudüs Mitingi dün yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Türkiye’nin dört bir yanından gelen Mescid-i Aksa sevdalısı vatandaş, Filistin ve Türkiye beraber dalgalandırarak dünyaya Müslümanların kıyamını gösterdi. Birçok sanatçının ezgileriyle, marşlarıyla, şarkılarıyla heyecan kattığı mitingte video gösterimiyle İsrail’in yıllardır Filistin’de uyguladığı sistematik işgale dikkat çekildi. Aksa Tufa’nı operasyonun temsilcisi Hamas’a destek sloganlarının atıldığı mitigde yapılan konuşmalarla Batı dünyasının iki yüzlü siyasetine de vurgu yapıldı. Özgür Filistin Mitingi, DİN-BİR-DER Genel Başkanı Muhammed Hamdi Yıldırım Hoca’nın yaptığı dualarla son buldu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum