İstanbul Saadet Genişletilmiş il Divan Toplantısıyla iktidar Provası Yaptı

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı’nın Genişletişmiş Kasım ayı Divan Toplantısı coşkulu bir atmosferde Beşiktaş Mustafa Kemal Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

İstanbul Saadet Genişletilmiş il Divan Toplantısıyla iktidar Provası Yaptı
29 Kasım 2021 - 15:45 - Güncelleme: 29 Kasım 2021 - 15:50
Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı’nın Genişletişmiş Kasım ayı Divan Toplantısı coşkulu bir atmosferde Beşiktaş Mustafa Kemal Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Saadet Partisi İstanbul İl ve ilçe teşkilat raporlarının müzakere edildiği toplantıda, Milli Görüş kadrolarının Türkiye için hazır olduğu mesajı verildi. Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı Kasım ayı Divan Toplantısına, Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sabri Tekir, Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı, Saadet Partisi İstanbul İl Başkan Yardımcıları, Saadet Partisi İstanbul İlçe Başkanları ve birçok teşkilat mensubu katıldı.
Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı, teşkilat mensuplarına sorumluluklarını hatırlatarak, “Türkiye siyasetinin gelmiş olduğu nokta, toplumsal olarak insanımızın gelmiş olduğu nokta Saadet Partisi olarak bizlerin daha etkin, daha görünür ve daha aktif bir çalışma ortaya koyma sorumluluğumuzu her geçen gün arttırmaktadır. Her zaman söylediğimiz gibi Türkiye’de bir başarıya ulaşacaksak bunu ancak ve ancak İstanbul’da başarı yakalayarak sağlayabiliriz. Çünkü İstanbul Türkiye’nin yüzde 20’si demektir. O yüzden insanımızın bir arayış içerisinde olduğu bir dönemde bizim daha etkin ve aktif bir çalışma ortaya koyma gerekiyor” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum