İstanbul Saadet Partisi 2000 kişiyle online divan toplantısı yaptı

Yazıcı, “Saadet Partisi olarak ülke gündemini en yakından takip eden ve sorunların, hataların, yanlışların ve krizlerin nasıl üstesinden gelinebileceğine dair çözüm önerileri sunan bir partiyiz.

İstanbul Saadet Partisi 2000 kişiyle online divan toplantısı yaptı
25 Nisan 2021 - 18:39 - Güncelleme: 25 Nisan 2021 - 18:47
Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığının Mart ayı İl Divan Toplantısı gerçekleştirildi.  Online ortamda Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Arıkan’ın katılımıyla gerçekleşen toplantıda ‘Geçim İttifakı’ kampanyasına dikkat çekildi.  Divan toplantısında teşkilat mensuplarına hitap eden Mahmut Arıkan, ” Milli Görüş olarak, bu ülkenin git gite karanlığa gömüldüğü noktada 1969 yılındaki şuurumuzla, azmimizle yolumuza devam ediyoruz” dedi. 

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığının Mart ayı İl Divan Toplantısı dün yoğun katılımla online ortamda gerçekleştirildi. Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığının komisyon raporlarının değerlendirildiği toplantıda Saadet Partisi’nin ‘Geçim İttifakı’ kampanyasına dikkat çekildi. Saadet Partisi GİK üyeleri ve Saadet Partisi İstanbul İl Teşkilatının yoğun katılım gerçekleştirdiği divan toplana Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Arıkan da iştirak etti. 

 “İLKELER DOĞRULTUSUNDA POLİTİKALAR GELİŞTİRİYORUZ”
Milli Görüş’ün ilkeli siyasetine de değinen Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Arıkan, ”Biz Milli Görüş olarak, bu ülkenin git gide karanlığa gömüldüğü noktada 1969 yılındaki şuurumuzla, azmimizle yolumuza devam ediyoruz. Biz ilkeler doğrultusunda politikalar geliştiriyoruz. Biz Milli Görüş olarak bozuk sisteme kaşı muhalefet ediyoruz. Bu sistemi değiştirmek için başa geçtiğimiz de bu muhalefet son bulacak ama yine ilklerimizden asla taviz vermeyeceğiz” şeklinde konuştu.   

“İSTANBUL’DA 4 AİLEDEN BİRİSİ SOSYAL YARDIMLARA BAŞVURMUŞ DURUMDA” 
Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığının İl Divan Toplantısında teşkilat mensuplarına hitap eden Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı, “Saadet Partisi olarak ülke gündemini en yakından takip eden ve sorunların, hataların, yanlışların ve krizlerin nasıl üstesinden gelinebileceğine dair çözüm önerileri sunan bir partiyiz. Birçok sorunla mücadele eden ülkemizin, başlıca sorunun ekonomi olduğunu biliyoruz. Sorun olarak gördüğümüz diğer bütün meselelerin hemen hepsinin temelinin ekonomik olduğunu görüyoruz. Refah seviyesi iyice geriletilmiş,  insanımızın rahatlıkla alabileceği temel gıda ürünleri de alınamaz fiyatlara çıkmıştır. İstanbul’da 4 aileden birisi sosyal yardımlara başvurmuş durumdadır” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum