İstanbul saadetden 3 bin kişiyle divan toplantısı

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı Genişletilmiş İl Divan Toplantısı geniş bir katılımla icra edildi. Pandemi koşulları sebebiyle Zoom üzerinden 3 bine yakın katılımla gerçekleştirilen divan toplantısında Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu

İstanbul saadetden 3 bin kişiyle divan toplantısı
28 Şubat 2021 - 19:21 - Güncelleme: 28 Şubat 2021 - 19:26
Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı Genişletilmiş İl Divan Toplantısı geniş bir katılımla icra edildi. Pandemi koşulları sebebiyle Zoom üzerinden 3 bine yakın katılımla gerçekleştirilen divan toplantısında Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kaya, Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı ve Genel İdare Kurulu üyeleri katılım sağladı. İstanbul il yönetim kurulu ve ilçelerde görev yapan teşkilat mensuplarının yoğun ilgi gösterdiği programda, birim başkanları teşkilat çalışmalarına ilişkin rapor sunumlarını gerçekleştirdi.
28 ŞUBAT’TA ASKERLER ÖNCÜLÜK YAPTI AMA ASIL İŞİ SİVİLLERE BIRAKTI..
Programda konuşan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu “ Bugün Erbakan hükümetine karşı yapılan 28 Şubat darbesinin yıldönümü.  O dönem büyük bir darbeyle baş başa kaldık. Askerler öncülük yaptı ama asıl işi sivillere bıraktı. Milli Görüş’e düşmanlık yapan bu sivillerin birçoğu bugün en az bizim kadar sıkıntıya düştü. Sendikalar, medya, para baronları ve hatta anayasa mahkemesinin üyeleri bile bu darbenin tarafı oldular. İnşallah ülke olarak bir daha böyle bir süreç yaşamayız. “ diye konuştu.
FARKLI GÖRÜŞTEKİ PARTİLERİ BİR ARAYA GETİRDİK
Temel Karamollaoğlu “28 Şubat sürecindeki zorbalıklara karşı büyük bir sağduyu örneği sergileyerek ‘Refah Partimizin kapatılması tarihin akışı içerisinde bir noktan ibarettir diyen’ Erbakan Hocamızı vefatının 10. sene-i devriyesinde anmak için bir program düzenledik. Bugün Meclis içinde ve dışında bulunan siyasi partilerin tamamı dünkü davetimize icap ederek Erbakan Hocamızı bizimle birlikte andılar. Bir kez daha anlaşıldı ki bu kadar farklı görüşleri bir araya getirebilen Milli Görüş’ün tek temsilcisi olan Saadet Partisi bu milletin harcıdır. Meclisin dışında bile bir araya gelemeyenler bu davetimize icabet ederek bir araya geldiler. Bu seneki anma programımızda ‘Yeniden Büyük Türkiye’ temasını kullanarak Hocamızın idealini işlemeye uygun gördük. Eskisi kadar güçlü itibarlı ve sözüne itimat edilen ülke Türkiye’yi kurmak için mücadele ediyoruz” değerlendirmesinde bulundu. 

BU ÜLKEDE KİMSE AÇLIKLA BOĞUŞMAMALI
Konuşmasında ekonomik değerlendirmeler de yapan Karamollaoğlu “Üretken esnaf ülkemizin en büyük gücüdür. Üretim hamlesi yapmak zorundayız. Kaynak nerde diye soranlara İsrafı, yolsuzluğu ve rüşveti gösterin. Bu ülkede her yıl 200 milyar TL israfa yolsuzluğa ve rüşvete gidiyor. Biz bu gidişatı durdurarak bu kaynakla 400-500 bin insana iş imkanı sağlarız. Bu ülkede kimse açlıkla boğuşmamalı, boyundan büyük vergiler vermek zorunda kalmamalı. Biz başkayız bunu esnafımıza, memurumuza halkın tüm tabakalarına böyle anlatın. Az önce İstanbul teşkilatımızın çalışmalarını izledik. Esnaf ziyaretlerine büyük önem veriyoruz. Bütün sivil toplum kuruluşlarıyla, vakıflarla, derneklerle, iş çevreleriyle irtibat kuracağız. Valilerle, kaymakamlarla emniyet müdürleriyle görüşüp fikir alışverişlerinde bulunacağız. ” diye konuştu.

BÜTÜN İNSANLIK VE MİLLETİ İÇİN MÜCADELE ETTİ
Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı “Konuşmama Merhum Erbakan Hocamızı anarak başlamak istiyorum. Saadet Partisi’nin tüm teşkilat mensupları Erbakan Hocamızın acısını O’nu kaybettiğimiz ilk gün gibi kalbinde hissetmektedir. Erbakan Hoca’yı sadece anmak yetmez idrak etmekte gereklidir. Hepimiz biliyoruz ki son nefesine kadar bütün insanlık ve milleti için mücadele etmiştir. Erbakan Hoca’mız bütün teşkilat çalışmalarını ibadet şuuruyla cihad niyetiyle yapmıştır.“ dedi.
İSTANBUL’DA RUH ÇAĞIRMA SEANLARI BAŞLATTILAR
İktidar partisinin İstanbul’daki çelişkili hamlelerine atıfta bulunan Ömer Faruk Yazıcı  “ Görüyoruzki birileri  25 yıl önceki ruhu çağırmaya çalışıyor. Buna kendilerince Refah Ruhu, 94 ruhu, Milli Görüş ruhu gibi isimler bulmuşlar. Adama sormazlar mı ki o ruhu nerede kaybettiniz ki arıyorsunuz?  Ama bu arkadaşlarımızı uyarıyoruz bedeniniz ihale peşinde koşmaktan yorulduysanız o ruh o bedene sığmaz. Bedeniniz adam kayırma hastalığına yakalanmışsa o ruh o bedene sığmaz. O ruhu bulabileceğiniz tek tek beden ve tek adres Saadet Partisi’dir“ diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum