İTTİFAK TÜM OYUNLARI BOZACAK

Sultangazi Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi İlçe Yöneticileri İttifak kararının ardından ikinci kez bir araya geld

İTTİFAK TÜM OYUNLARI BOZACAK
18 Nisan 2015 - 17:53 - Güncelleme: 19 Nisan 2015 - 03:11

Sultangazi Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi İlçe Yöneticileri İttifak kararının ardından ikinci kez bir araya geldi. Saadet Partisi Konferans Salonu n da düzenlenen Divan Toplantısında bir araya gelen parti yöneticileri Sultangazi’de izleyecekleri stratejiyi ve SKM Planını konuştular. Toplantıya Milli İttifak’ın İstanbul 2. Bölge Milletvekili adayları Mustafa Kaya ve Aytekin Kurt’da katıldılar

Sultangazi Saadet Partisi İlçe Başkanlığı düzenlediği İlçe Divan Toplantısında seçim startını verdi. Divan toplantısına Milli İttifak’ın bir dğer ortağı Büyük Birlik Partisi İlçe Yöneticileri de katıldı. 7 Haziran’da gerçekleşecek milletvekili seçimleri öncesi ittifak yapan Saadet Partisi (SP) ve Büyük Birlik Partisi (BBP)’nin adayları sıkı çalışıyor. ‘Milli İttifak’ adı altında bir araya gelen iki siyasi partinin adayları Mustafa Kaya ve Aytekin Kurt, dün akşam Saadet Partisi İlçe Başkanlığı’nın Divan Toplantısında biraraya geldiler.

Sultangazi Milli İttifak

Toplantıya; Saadet Partisi İlçe Başkanı Hasan Akpınar, Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Nail Gün, Sultangazi Alperen Ocakları Başkanı Yakup Yılmaz, Milletvekili adayları Mustafa Kaya, Aytekin Kurt, her iki partinin İlçe Yöneticileri ve çok sayıda partili katıldı.

“İttifak bütün hesapları değiştirdi”

Divan toplantısının açılış konuşmasını yapan Saadet Partisi İlçe Başkanı Hasan Akpınar, “Küresel emperyalizme ülkenin peşkeş çekildiği bu zamanda bu ittifak Allah’ın lütfudur.” Dedi. Gerçekleşen İttifak’ın Türk siyasi tarihinin dönüm noktası olduğunu belirten Akpınar, “Tarihi misyonu ve kendi değerleriyle ‘Yeniden Büyük Türkiye’nin kuruluşunun habercisi olacaktır. 1991 ittifakı küresel emperyalizmin kalelerini silkeleyen D-8’lerin önünü açtı, Türkiye’de faizci kapitalist sistemin belini kıran havuz sisteminin önünü açtı. Bu ittifak da Allah’ın izni ile Yeniden Büyük Türkiye’nin önünü açacak. Bizim birlikteliğimiz 8 Haziran sabahına kadar değil, Hakk’ın hâkim olmasının mücadelesini beraber vereceğiz. İttifak bütün hesapları değiştirdi. Milli İttifak’ın iktidarı ile ümmetin birlikteliği sağlanacak” şeklinde konuştu.

 “Anketlere göre en az yüzde 17 oy alacağız”

Sultangazi Milli İttifak_

Akpınar, “Bundan 3 ay önce gazetelerde bir haber okudunuz. O haberde ABD ve İsrail Sayın Erbakan’a ‘Gel birlikte hareket edelim sizi iktidar yapalım’ dedi. Ama o reddetti. Aynı teklif Muhsin Yazıcıoğlu’na da yapıldı. O da reddetti. Onlar; “Biz ırkçı emperyalizmin arzusuyla iktidara gelmeyi reddediyoruz, biz milletin oyuyla iktidara geleceğiz” dediler. O zaman arzu edilen ittifakı bugün Mustafa Kamalak ve Mustafa Destici başkanlarımız büyük fedakârlıklarla gerçekleştirdiler. Allah kendilerinden razı olsun. Bir kısım Televizyonlar ve gazeteler bu ittifakı küçük göstermek arzusuyla yanıp tutuşuyor. Ama bilesiniz ki bu ittifakın Türkiye genelindeki oyu son yapılan anketlere göre en az yüzde 17 olacaktır. Artık kimse mazeret üretemeyecektir. İşte önünüze en büyük alternatifi iki siyasi parti koydu. Artık sorumluluk aziz milletimizdedir.” İfadelerini kullandı.

Daha sonra söz alan Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Nail Gün, “Ülkemizde batının, emparyilizmin ve siyonizmin hiçbir baskısı ve dayatması altına girmeden Büyük Birlik Partisi ve Saadet Partisi olarak seçime gidiyoruz. Bizler dimdik, ayakta duran siyasi partilerin mensubuyuz. Bizlerde inancımızdan vazgeçmeyerek davamıza sahip çıkmaya devam edeceğiz. 

Sultangazi Milli İttifak_2

 

Mevcut iktidar gözümüzün içine baka baka ahlaksızlıklar, soysuzluklar, hırsızlıkları ve yolsuzluklar yapmıştır. Yapmaya da devam ediyor. Bundan dolayı bu birlikteliğin ve Milli İttifak’ın önemi çok büyüktür. Bizler bu ittifakı en iyi şekilde halkımıza anlatarak, Milli Görüşü ve Nizam-I Alemi ülkemizin başına getireceğiz. İzim çağrımız İslam’da birleşmektir. Bu görüş, bu dava iki ayrı amblem olsa da görüşümüz birdir, bütündür. “ diye konuştu.

 

Toplantıda Millit İttifak adayları Aytekin Kurt ve Mustafa Kaya sırasıyla söz aldılar.

Sultangazi Milli İttifak_1

Ayetin Kurt; Bu ittifak hepimizin arzuladığı, Genel Başkanlarımızın da ladığı bir karardır. Bu kararın sonuna kadar arkasında olacağız. Listede hangi sırada olduğumuz benim için önemli değildir. İster 1. Sıra, ister 26. Sıra. Benim için önemli olan davamdır. Ve bu dava için çalışmaya devam edeceğiz. Gücümüzün son damlasına kadar sandıkları sahip çıkıp, barajı büyük bir oy oranıyla aşıp iktidara geleceğiz.

Mustafa Kaya: Bu ittifakla 7 Haziran akşamı umutsuzluğun sona ereceğine dair izler görüyorum. Allah’ın izniyle 8 Haziran sabahı yeni bir Türkiye, yeniden büyük Türkiye’ye,  Yaşanabilir bir Türkiye’ye uyanacağımızı hep beraber görüyoruz.  Türkiye kamplaşırken, bölünürken, ayrıştırılırken biz birleşebildik. Biz kendi çıkarlarımızı ve partilerimizin çıkarlarını bir kenara bırakarak vatan için, millet için, devlet için, bayrak için, 76 Milyon vatan evladı için bir çatı altında birleşerek Milli İttifak’ı kurduk. Biz iktidar olmayı başaracağız


YORUMLAR

  • 0 Yorum