Kalın'dan, Türkiye'nin ülkesini bölmek istediğini öne süren Avusturyalı Bakan'a ironik cevap: Sadece Avusturya'yı mı? Ne ayıp

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Türkiye'nin ülkesini bölmek istediğini öne süren Avusturya Uyum Bakanı Susanne Raab'a, Twitter üzerinden, "Sadece Avusturya'yı mı? Ne ayıp" şeklinde yanıt verdi.

Kalın'dan, Türkiye'nin ülkesini bölmek istediğini öne süren Avusturyalı Bakan'a ironik cevap: Sadece Avusturya'yı mı? Ne ayıp
02 Eylül 2020 - 04:15

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim KalınTürkiye'nin ülkesini bölmek istediği iddiasında bulunan Avusturya Uyum Bakanı Susanne Raab'a "Sadece Avusturya'yı mı? Ne ayıp..." karşılığını verdi.

Kalın, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Raab'ın, Türkiye'nin Avusturya'daki Türk kökenlileri etki alanına alıp bu ülkeyi bölmek istediği iddialarını içeren habere yer verdi.

Metne cevap olarak "Sadece Avusturya'yı mı? Ne ayıp..." yazan Kalın, paylaşımın sonunda gülen yüz emojileri de kullandı.

NE OLMUŞTU?

Avusturya Uyum Bakanı Susanne Raab, Reuters'a verdiği röportajda, Türkiye'nin Avusturya toplumunu bölmeye çalıştığını belirterek, "Türkiye'nin etkisinin önüne geçmek için elimizden gelen her şeyi yapmalıyız. Çünkü bu etki, entegrasyon için bir zehirdir" ifadelerini kullanmıştı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum