Karamollaoğlu: Kudüs Müslümanların, Filistin ise insanlığın onurudur!

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, katil siyonist İsrail rejiminin Filistin'in Cenin şehrinde yaptığı katliamla ilgili hem Türkiye'yi hem Müslüman ülkeleri tavizsiz durmaya çağırdı.

Karamollaoğlu: Kudüs Müslümanların, Filistin ise insanlığın onurudur!
20 Haziran 2023 - 04:05 - Güncelleme: 20 Haziran 2023 - 04:18

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğluİsrail'in yaptığı katliamla ilgili kesin konuştu. Türkiye'yi İsrail'e karşı net ve tavizsiz tavır almaya çağıran Karamollaoğlu, İsrail'i bekleyen yok oluşu hatırlattı. Filistinli kardeşlerimize karşı hem Müslümanlık mesuliyetimizi hem de insanlık mesuliyetimizi tarih önünde tastamam yerine getirmek zorunda olduğumuzu belirtti.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu şunları söyledi:

"Mazlumların hamisi olan tarihi mesuliyetiyle hareket etmesi gereken Türkiye; Filistin’in yanında, İsrail’in karşısında kararlı, tavizsiz ve net bir duruş sergilemelidir.

İşgalci tavrı ve insan haklarına aykırı tutumunu bugün bir kez daha tüm dünyanın gözleri önünde sergileyen terör devleti İsrail, Filistin’in Cenin şehrinde yaptıklarının hesabını uluslararası kamuoyunda mutlaka vermelidir.

Zulüm ile abad olacağını zannedenleri yarınlarda kesin ve acı bir mağlubiyet beklemektedir.

İnanıyoruz ki her şey bittiğinde Filistin bağımsızlığını, Kudüs’ümüz ise özgürlüğünü kazanacaktır.

Aliya İzzetbegoviç Bosna mücadelesinde “Her şey bittiğinde hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır.” demişti.

Her şey bittiğinde Filistinli kardeşlerimizin böylesine haklı bir serzenişte bulunmaması için Türkiye ve İslam ülkeleri; İsrail’e karşı hep birlikte ve kararlılıkla mücadele etmelidir.

Biliyoruz ki Kudüs Müslümanların, Filistin ise insanlığın onurudur!

İşgalci İsrail’e karşı tarihi mesuliyetimizi, Müslümanlığımızın ve insanlığımızın gereğini tastamam yerine getirmeliyiz."

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum