Karamollaoğlu: Umarım Yaralar Kısa Sürede Sarılır

Geçen akşam İzmir’e gelerek afet bölgesinde inceleme ve temaslarda bulunan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, ikinci günde de bölgedeki ziyaretlerini sürdürdü.

Karamollaoğlu: Umarım Yaralar Kısa Sürede Sarılır
01 Kasım 2020 - 19:34 - Güncelleme: 01 Kasım 2020 - 19:44

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne gelerek depremzedeler hakkında bilgi alan Karamollaoğlu, yaralı vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti.

AFAD Koordinasyon Merkezi’nde gelerek İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger’den bilgi alan Karamollaoğlu, daha sonra depremzedeleri Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde ziyaret edip enkazdan yaralı olarak çıkartılanlara geçmiş olsun dileklerini iletti. Karamollaoğlu yaptığı açıklamada, “İzmir’e gelince ilk işimiz deprem bölgesine gitmek, bölgeyi gözlemlemek oldu. Bir felaketi yerinde izlemek insanı çok etkiliyor. Umarım bu yaralar kısa sürede sarılır. Şehir planlamasında, binaların inşaatında gereken özen gösterilir” dedi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, geçen akşam geldiği İzmir’de dün de inceleme ve temaslarını sürdürdü. Sabah saatlerinden itibaren afet bölgesinde ziyaretlerde bulunan Karamollaoğlu, AFAD Koordinasyon Merkezi’nde İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger’den arama kurtarma çalışmaları ile alakalı bilgi aldı. Ardından, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne gelerek depremzedelerle görüşen Karamollaoğlu, yaralı vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti. Saadet lideri Karamollaoğlu’na İzmir’de Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcıları Şerafettin Kılıç, Mahmut Arıkan, Gençlik Kolları Genel Başkanı ve Konya Milletvekili Abdülkadir Karaduman, GİK Üyesi Fikret Güzeller eşlik etti. Genel Başkan Karamollaoğlu, ziyaretlerinin ardından Millî Gazete’ye açıklamalarda bulundu.

KARAMOLLAOĞLU YARALILARI HASTANEDE ZİYARET ETTİ

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu yaptığı açıklamada, “İzmir’e gelince ilk işimiz deprem bölgesine gitmek, bölgeyi gözlemlemek oldu. Bir felaketi yerinde izlemek insanı çok etkiliyor. Ölenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır diliyorum. Bugün de hastanelerde yaralılarımızı ziyaret ettik. Allah bütün depremzede vatandaşlarımıza şifalar versin. Umarım bu yaralar kısa sürede sarılır. Şehir planlamasında, binaların inşaatında gereken özen gösterilir” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum