Kaza Geliyorum Der Tiyatro Oyunu Antalya'dan Start Veriyor

‘Kaza Geliyorum Der’ Antalya için sahnelecek! Trafik kazalarına dikkat çekmek amacıyla yapılacak olan trajikomik tiyatro oyunu ‘Kaza Geliyorum Der’, 6 Ekim akşamı Muratpaşa Belediyesi Kültür Salonu’nda seyirci karşısına çıkacak

Kaza Geliyorum Der Tiyatro Oyunu Antalya'dan Start Veriyor
30 Eylül 2023 - 23:20 - Güncelleme: 30 Eylül 2023 - 23:33
Sanat şehri Antalya Ekim ayında da farklı etkinliklere imza atmaya hazırlanıyor. Anadolu Tüm Engelliler Kültür ve Dayanışma Derneği’nin düzenlemiş olduğu, trafik kazalarına dikkat çekmek amacıyla yapılacak olan trajikomik bir tiyatro oyunu ‘Kaza Geliyorum Der’, Antalya’da seyirci ile buluşuyor. Oyun, 6 Ekim Cuma günü saat 19.00’da Muratpaşa Belediyesi Kültür Salonu’nda sahnelenecek.
 
BİLETLER 100 TL’DEN BAŞLIYOR
Etkinliğin oyuncu kadrosunu ise Süleyman Yağcı, Ali Murat Karaaslan, Sercan Boztepe, Ali Demir, Serkan Kan, Ayşen Nergis Baca ve Aysu Demirtaş oluşturuyor. Usta oyuncu kadrosu ile seyirci karşısına çıkacak tiyatro oyununun yönetmen koltuğunda ise Ayşen Nergis Baca Reji de ise Zekeriya Çelik oturuyor. Serkan Kan’ın yazdığı Kaza Geliyorum Der tiyatro oyununun Antalyalılar tarafından büyük bir ilgi görmesi bekleniyor. Muratpaşa Belediyesi Kültür Salonu’nda, 6 Ekim Cuma günü saat 19.00’da sahnelenecek olan oyunun ise biletlerine online olarak erişim sağlamak mümkün olup biletler 100 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.
 
MURATPAŞA BELEDİYESİ KÜLTÜR SALONU HAKKINDA
Kültür Merkezi 658 kişilik seyirci kapasiteli salonlara sahip. Merkezde ayrıca otopark, enstrüman ve sahne depoları, orkestra, prova, aksesuar, yönetim odaları, kulis, atölye, fuaye-sergi salonu, sanat sokağı ve sosyal etkinlik terası da yer alıyor. İki ana taşıt ve yaya aksı üzerinde konumlandırılmasıyla aynı zamanda kent mimarisi içinde köprü görevi gören Kültür Merkezi’nde fuayenin, atölye ve prova salonlarının konumlandırılması kent sakinleri ile salon kullanıcılarını buluşturacak şekilde tasarlandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum