Kemal Kılıçdaroğlu, Bayrampaşa ilçeyi Ziyaret Etti

Kılıçdaroğlu, İstanbul 2. Bölge milletvekilli adayları ile birlikte seçim bölgelerinde seçim turu atıyor

Kemal Kılıçdaroğlu, Bayrampaşa ilçeyi Ziyaret Etti
10 Mayıs 2015 - 03:34 - Güncelleme: 10 Mayıs 2015 - 03:50

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin seçim çalışmaları kapsamında bugün geldiği İstanbul'da, İstanbul 2. Bölge milletvekilli adayları ile birlikte seçim bölgelerinde seçim turu atıyor.

Zeytinburnu'nda kendisini bekleyen partililere hitap eden Kılıçdaroğlu, partililerden bugüne kadar kendilerine oy vermemiş seçmenler ile sandık başına gitmelerini, iktidara 13 yıllık kredi verdiklerini hatırlatmasını isteyerek, "6.2 milyon işsizimiz var, 17 milyon yoksulumuz var, 2 milyon Suriyeli'ye ödediğimiz 5.5 milyon dolarımız var, içinize siniyor mu diye sorun" diye konuştu.

Öğleden sonra geldiği Atatürk Havaalanı'da, CHP Genel sekreteri Gürsel Tekin, Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, 2. Bölge milletvekili adayları ve partililer tarafından karşılanan Kılıçdaroğlu, konvoy eşliğinde Zeytinburnu'na geçti daha sonra Fatih ve Bayrampaşa ilçelerine geçti.

CHP Bayrampaşa ilçe örgütü ziyaret etti. kendisini bekleyen partililere yönelik olarak programda olmayan kısa bir konuşma yapan Kılıçdaroğlu, partililerden, bugüne kadar CHP'ye oy vermemiş seçmenler ile birlikte sandığa gitmelerini istedi.

Kılıçdaroğlu, partililerden, kendilerine oy vermemiş seçmenlere 13 yıldır iktidara kredi verdiklerini hatırlatmalarını isteyerek, "13 yıldır bir iktidara kredi verdin, 13 yıl. 13 yılın sonunda 6 milyon 200 bin işsizimiz var, 17 milyon yoksulumuz var, aylığı 1000 liranın altında olan 8 milyon emeklimiz var, izlenen yanlış dış politika nedeniyle 2 milyon Suriyelimiz var. 2 milyon suriyeli'ye ödediğiniz 5.5 milyon dolarımız var. İçine siniyor mu diye sorun. O zaman diyeceksiniz ki gelin beraber yeni bir başlangıç yapalım" diye konuştu

YORUMLAR

  • 0 Yorum