Kılıçdaroğlu, Bozkurt ilçesinde vatandaşlara seslendi

Kılıçdaroğlu, "Yetki verirseniz bu ülkenin nasıl büyüdüğünü, nasıl kalkındığını, siyasetçinin halka nasıl hesap verdiğini göreceksiniz, bunun sözünü veriyorum size" dedi.

Kılıçdaroğlu, Bozkurt ilçesinde vatandaşlara seslendi
19 Şubat 2015 - 03:18

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Yetki verirseniz bu ülkenin nasıl büyüdüğünü, nasıl kalkındığını, siyasetçinin halka nasıl hesap verdiğini göreceksiniz, bunun sözünü veriyorum size" dedi.

Denizli programı kapsamında Bozkurt ilçesinde pazarı gezen Kılıçdaroğlu, esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti, belediyenin toplu temel atma ve açılış törenine katıldı.

Kılıçdaroğlu, "Başbakan Kemal" sloganları üzerine "İnşallah haziran ayında göreceksiniz, hep beraber huzurlu, mutlu bir Türkiye'yi, herkesin birbirine gülümsediği bir Türkiye'yi yeniden inşa edeceğiz" dedi.

Emekliye refah payı ve ikramiye sözü

Kılıçdaroğlu, Türkiye'de kimsenin hayatından memnun olmadığını, Türkiye'nin iyi yönetilmediğini savunarak, şunları ifade etti:

"Haziranda yetki verin Türkiye'yi iyi yöneteceğiz. Dostluğu, kardeşliği getireceğiz. 10 milyon emekliye söz veriyorum, benim başbakanlığımda inşallah ramazan ve kurban bayramlarında birer maaş ikramiye alacaksınız, hiç endişeniz olmasınız. Türkiye'nin kalkınmasını, büyümesini emeklilere borçluyuz. Şimdi 'refah payı vermiyoruz' diyorlar, sözüm söz ikramiye dışında refah payı da vereceğiz onlara."

Fahri hemşehrilik beratı

Bozkurt Belediye Başkanı Çelik, ilçeye katkılarından dolayı Kılıçdaroğlu ve Türk Eczacılar Birliği Genel Başkanı Erdoğan Çolak'a fahri hemşehrilik beratı verdi.

Törende kadınlar için yapılan sosyal tesisinin, belediye kreşinin temeli atıldı, 70 yataklı otel, düğün salonu, belediye sosyal tesisi, 5 konsept park ile halı sahanın açılışı yapıldı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum