Leverkusen, Hakan Çalhanoğlu'nu satmıyor

Bayer Leverkusen Üst Yöneticisi Schade: "Hakan bu yıl satılık değil" dedi.

Leverkusen, Hakan Çalhanoğlu'nu satmıyor
12 Mart 2015 - 02:49 - Güncelleme: 12 Mart 2015 - 03:30

Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) kulüplerinden Bayer Leverkusen'de, üst yönetici (CEO) Michael Schade, Hakan Çalhanoğlu'nun bu yıl başka bir takıma gitmesine izin vermeyeceklerini söyledi.

Alman basınına konuşan Schade, Hakan Çalhanoğlu için övgü dolu sözler kullanarak, milli futbolcunun kritik anlarda skoru değiştirebilecek yeteneğe sahip olduğunu ifade etti.

Schade, milli oyuncunun Bayer Leverkusen'den ayrılması durumunda Avrupa'nın en iyi kulüplerine gidebileceğini belirterek, "Kulüp olarak bize hemen yardım edebilen ve gelecek için ekonomik perspektif sağlayan genç oyunculara yatırım yapıyoruz. Hakan da işler sıkıntıya girdiğinde, baskı artınca inanılmaz bir şekilde konsantre olabilen kaliteli bir oyuncu. Hakan bu yıl satılık değil" ifadelerini kullandı.

Barcelona ve Chelsea gibi büyük takımlar tarafından izlendiği öne sürülen Hakan Çalhanoğlu, bu sezon 35 maçta 10 gol attı, 7 asist yaptı.

Bayer Leverkusen'de primlerle birlikte yaklaşık 4 milyon avro ücret alan milli futbolcu, sezon başında 14,5 milyon avro bedelle Hamburg'dan Bayer Leverkusen'e transfer olmuş ve 2019 yılına kadar süren bir sözleşmeye imza atmıştı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum