Mecliste çarpıcı sözler! "Albayrak, sorgulanmalı hatta yargılanmalı"

CHP Ankara Milletvekili Servet Ünsal, TBMM’de yaptığı basın toplantısında eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'a ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Mecliste çarpıcı sözler! "Albayrak, sorgulanmalı hatta yargılanmalı"
16 Ocak 2021 - 11:32

Mecliste flaş açıklama!  CHP AnkaraMilletvekili Servet Ünsal, TBMM’de basın toplantısı düzenleyerek gündeme dair dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

 

"SORGULANMALI HATTA YARGILANMALI"

Türkiye'nin asıl gündeminin açlık, yoksulluk, sefalet, işsizlik, geçim sıkıntısı, faturalar, hacizler, icralar, krediler, borçlar ve aşıya ulaşamama olduğunu dile getiren Ünsal, Hazine ve Maliye Bakanlığı görevinden istifa eden Berat Albayrak’ın ekonomi yönetimine zarar verdiğini ardından da ortalarda görünmediğini dile getirerek “Sihirbaz gibi kendini kaybeden Damat, böyle kurtulamaz. Bütçeyi dibe vurduran, ekonomiyi batıran Damat, ortaya çıkarılmalı, sorgulanmalı hatta yargılanmalı” açıklamasında bulundu.

 

"HER AKP'Lİ BİR GÜN KULLANILIP ATILACAK"

Cumhurbaşkanı danışmanı Hidayet Türkoğlu ile ilgili iddialar hakkında da konuşan CHP’li Ünsal, “Açığı kapatmaya çalışan Saray, paraları kontrolsüz şekilde ülkeye sokun dedi. Ama yurtdışındaki parasını Türkiye'ye getirmeyen Türkoğlu'nun odası boşaltıldı. Unutmayın; Her AKP'li bir gün kullanılıp atılacak” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum