Peker'den Soylu'ya slogan önerisi! Ceketimin kolu yok...

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun SBK'nın uçağı ile ilgili yayımladığı faturanın ardından Sedat Peker'den karşılık geldi. Soylu'ya slogan önerisi yapan Peker, "Ceketimin kolu yok..." dedi.

26 Haziran 2021 - 02:24

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu hedef almaya devam ediyor. Süleyman Soylu'nun Sezgin Baran Korkmaz'ın uçağını kullandığı iddialarına yönelik yayımladığı faturanın sahte olduğunu öne süren Sedat Peker, Bakan Soylu'ya seçim sloganı önerisinde bulundu. Peker, "Ceketimin kolu yok dümenim sonu yok" dedi.

Sosyal medya üzerinden Soylu'yu hedef alan Sedat Peker şu ifadeleri kullandı: 

"1-süslü sülü, Sezgin Baran Korkmaz’ın akrabalarıyla görüştüm. Utanmadan sahte fatura yayınlıyorsun. Devletin namusunu zedeledin. Bu yetmedi devletin ahlakını da lekeledin Vallahi yüce divana gideceksin. Peçete kağıdına yazıp yayınlasaydın daha inandırıcı olurdu.

2_ süslü sülüman, senin bundan sonraki seçim sloganın bence şu olmalı“CEKETİMİN KOLU YOK DÜMENİM SONU YOK”. Sana yalan söylediğin için doktorun olarak her gün birer adet Haldon ve Akineton yazıyorum. Yalana devam edersen Akineton’u iptal edeceğim kasılıp acı çekeceksin."

YORUMLAR

  • 0 Yorum