Gelecek Partisi'nden Berat Albayrak'a göndermeli video: 'Premium bakan

Gelecek Partisi, hükümetin ekonomi politikalarını eleştirerek Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'a sert sözlerle yüklendi. Videoda, Albayrak'a 'premium bakanlık' verildiği belirtildi.

Gelecek Partisi'nden Berat Albayrak'a göndermeli video: 'Premium bakan
05 Ekim 2020 - 03:44 - Güncelleme: 05 Ekim 2020 - 03:54
Gelecek Partisi, AK Parti hükümetinin ekonomiye ilişkin adımlarının eleştirildiği bir video paylaşırken, Hazine ve Maliye Bakanı  Berat Albayrak'a sert sözlerle yüklendi. Videoda, Albayrak'a 'premium bakanlık' verildiği belirtilirken, "Malum kabinede artık bir sıradan bakanlar, bir de premium bakan vardı. O da sürekli sunum yapar oldu. Teğet geçmesi beklenen kriz ne yazık ki bizleri ezip geçiyor. Sadece 2 yılda, dolar sahipleri yüzde 68 kazandı. TL sahipleri ise ne yazık ki 'Yine bana hüsran, yine bana hasret var' şarkısını söyledi" denildi.

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından kurulan Gelecek Partisi'nin sosyal medya hesabından Bakan Albayrak ile Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik bir video yayınlandı. Kabinedeki bakanların, "sıradan ve premium" şeklinde ayrıldığı ifade edilen videoda, Albayrak'ın ayrıcalıklı olduğu belirtilerek, "Premium Bakan" denildi.


 
Gelecek Partisi'nin hesabından yayınlanan videoda şu ifadelere yer verildi:

"Ahmet Davutoğlu, Mayıs 2016'da Başbakanlığı bıraktığında dolar 2,80, avro 3,30'du. Sonra ne mi oldu? Yetki sadece Erdoğan'a verilmedi. Bonus olarak aynı zamanda da damadına da verildi. Damadına yetkinin haricinde neler verilmedi ki? Premium bakanlık verildi. Malum kabinede artık bir sıradan bakanlar, bir de premium bakan vardı. O da sürekli sunum yapar oldu. Teğet geçmesi beklenen kriz ne yazık ki bizleri ezip geçiyor. Sadece 2 yılda, dolar sahipleri yüzde 68 kazandı. TL sahipleri ise ne yazık ki 'Yine bana hüsran, yine bana hasret var' şarkısını söyledi."

YORUMLAR

  • 0 Yorum