Sultangazi gelecek Partisi

Ramazan Altan Sultangazi'de 1500 Üye İle Dengeleri Bozdu.

Gelecek Partisi Sultangazi İlçe Başkanlığı düzenlediği 500 kişilik yeni üye katılım programı ile dikkatleri üzerine çekti. Yasin Şahin'in sunumunu gerçekleştirdiği programda içinde bulunduğumuz pandemi süreci nedeniyle katılımcılara maske ve sosyal mesafeye dikkat edilmesi hususunda sürekli olarak hatırlatmalar da bulunuldu programın dikkat çeken bölümü ise bazı kesimler tarafından programa katılımın az olacağı konusundaki söylentilere

20 Eylül 2020 - 22:20 - Güncelleme: 20 Eylül 2020 - 22:39
Ramazan Altan Sultangazi'de 1500 Üye İle Dengeleri Bozdu.

Gelecek Partisi Sultangazi İlçe Başkanlığı düzenlediği 500 kişilik yeni üye katılım programı ile dikkatleri üzerine çekti.

Yasin Şahin'in sunumunu gerçekleştirdiği programda içinde bulunduğumuz pandemi süreci nedeniyle katılımcılara maske ve sosyal mesafeye dikkat edilmesi hususunda sürekli olarak hatırlatmalar da bulunuldu programın dikkat çeken bölümü ise bazı kesimler tarafından programa katılımın az olacağı konusundaki söylentilere rağmen 500 kişi ile sınırlandırılmış olan salonun tamamen dolmuş olması dikkatlerden kaçmadı.

Programın resmi olarak başlamasının ardından ilk olarak katılımcılara Gelecek Partisi'nin kuruluş amacı nedeni ile hazırlanmış olan slayt gösterisi izletildi.

Ardından açılış konuşmasını yapan Gelecek Partisi Sultangazi ilçe başkanı Ramazan Altan şu ifadelere yer verdi;  ''Çok kıymetli il başkanım, çok kıymetli kadın kolları başkanım, çok kıymetli il başkan yardımcılarımız, sivil toplum kuruluşlarımızın çok kıymetli temsilcileri, Gelecek Partisine gönül veren hanımefendiler ve beyefendiler, basınımızın çok kıymetli temsilcileri hepinizi gelecek Partisi Sultangazi İlçe Başkanlığı adına şükran, minnet ve hürmetle selamlıyorum programımıza hepiniz hoş geldiniz sefalar getirdiniz.

Gerçekten siyaset yaparak bu kürsüye çıkmak benim için çok zor, bir o kadar da kolay, sizler iyiki varsınız ve bizleri bugün yalnız bırakmadınız bize güvenen insanlar ile bizlerle birlikte olup mahçup etmediniz hepinize teşekkür ediyorum Allah razı olsun var olun sağ olun. Sultangazi 10 yılı aşkın 15 yıla yaklaşan yeni bir ilçemiz ve bu neden ile birçok eksiklikleri var ama en büyük eksikliği de kendi içerisinde yetiştirilen siyasetçilere farklı grupların sahip çıkmaması tabii Sultangazi'de yaşayan insanlardan biri olarak bu beni üzüyor dolayısıyla Gelecek Partisi olarak bir hedefimiz var biz Sultangazi'de öyle bir çalışma yapacağız ki hiç kimseye dışarıdan bir başka partiye ilçe başkanı atayamayacak.

Çok kıymetli il başkanımız bize görevi tevdi ettiğinde gözümüzü açtık kapadık kongremizi yaptık, kadın kollarımızı oluşturduk, gençlik kollarımızı oluşturduk, mahalle başkanlarımızı bulduk ve atadık ama Elhamdülillah bugün 500 kişilik bir salonu hep beraber doldurduk üye sayısında 1500'e yaklaştık toplu katılımla bugün sembolik rozet takma programımız olacak herkes elini taşın altına koydu çalıştı ve çabaladı bugün il başkanımızı ilçemizde 1500 üye ve 500 kişilik salonu tam kapasite doldurmuş olarak karşılıyoruz dolayısıyla sizlere bir kere daha teşekkür ediyorum'' cümlelerine yer verdi.

Ardından kürsüye çıkarak bir konuşma yapan Gelecek Partisi İstanbul İl Başkanı Av. İsa Mesih Şahin; ''İlçe başkanımız 500 kişilik bir salonu doldurduk dedi ama ben bugün burada bu coşkudan bu heyecandan bu inançtan şunu gördüm eğer bu salon 1000 kişilik olsaydı yine dolardı bu anlamda Sultangazi teşkilatımıza ilçe başkanımıza teşekkür ediyorum sağ olun var olun değerli dostlar bizler yaklaşık 8 aydır İstanbul'da bir gelecek mücadelesi veriyoruz 8 ay önce genel başkanımızın İstanbul il başkanlığına ataması ile başlayan yolculuğumuzda 8 ay gibi kısa bir sürede ve hatta Türkiye siyasetinde ilk defa karşılaştığımız pandemi gibi bir sürece rağmen neredeyse İstanbul'un tamamında teşkilatlanan bir partiye sahibiz bununla gurur duyuyoruz ifadelerine yer verdi ardından program sembolik olarak takılan rozetler ve çekilen hatıra fotoğraflarının ardından sona erdi.

Akşam saatlerinde ise sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Gelecek Partisi Sultangazi ilçe başkanı Ramazan Altan ''ON BİNLERCE TEŞEKKÜRLER'' başlığı ile Gelecek Partisi Sultangazi İlçe Başkanlığı olarak il başkanlığımız tarafından başlatılan 34 günde 34.000 üye hedefine 1500 üye ile destek sağladık kampanyanın finalini Sultangazi ilçe başkanlığı olarak 500 toplu üye katılımı ile taçlandırdık partimize yeni kazandırdığımız Onkoloji Uzmanı Prof. Dr. Alper Can, Sultangaziyi Sevenler Derneği Başkanı Nurullah Ilık,
Bitlis Ahlat Taş harman Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Elkoca, Muttalip Ustaoğlu
başta olmak üzere her yöreden ve her siyasi partiden aramıza katılarak partimize üye olan tüm kardeşlerime hoş geldiniz diyerek Gelecek Partisi ailesine kazandırdık partimize 500 kişilik katılımın olduğu muhteşem gecede yeni üyelerimizin rozetlerini Gelecek Partisi İstanbul İl başkanımız Av. İsa Mesih Şahin, İl Kadın Kolları başkanımız Perihan Tugay, il gençlik kolları başkan vekilimiz, İlçe Kadın Kolları başkanımız Gamze ilkbahar ve İlçe Gençlik Kolları başkanımız Mustafa Manda bey ile birlikte taktık bizlere böylesine anlamlı bir gece yaşatan tüm Sultangazili hemşehrilerime şükranlarımı sunuyorum sonuç olarak ilçemizde üye sayımız 1500'e yaklaştı tek kelimeyle teşekkürler Sultangazi ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum