Ramis Topal'dan Merzifon Saadet Partisi'ne ziyaret

Saadet Partisi Başkan Ahmet Şahin '' İlk defa Partimize böylesi bir ziyaret yapan Eski Milletvekilini görünce duygulandım '' dedi.

Ramis Topal'dan Merzifon Saadet Partisi'ne ziyaret
02 Eylül 2021 - 01:05 - Güncelleme: 02 Eylül 2021 - 01:14



Ramis Topal'dan  Merzifon Saadet Partisi'ne ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi 24. Dönem Amasya Milletvekili Ramis Topal, Saadet Partisi Merzifon İlçe Başkanlığı'na ziyarette bulundu.

Amasya'da çeşitli temaslarda bulunan Cumhuriyet Halk Partisi 24. Dönem Amasya Milletvekili Ramis Topal, Saadet Partisi Merzifon İlçe Başkanı Ahmet Şahin ve Yönetimini İlçe Binasında ziyaret etti. Bir önceki seçimlerde CHP ile birlikte Millet İttifakı'nda yer alan Saadet Partisi'nin tekrardan Millet İttifakı ortağını CHP'nin, Saadet Partisi'ne ziyaretleri devam ediyor.Cumhuriyet Halk Partisi 24. Dönem Amasya Milletvekili Ramis Topal, Saadet Partisi Merzifon İlçe Başkanlığı'na ziyarette bulundu.

Saadet Partisi Başkanı  Ahmet Şahin '' İlk defa Partimize böylesi bir ziyaret yapan Eski Milletvekilini görünce duygulandım '' dedi.

Saadet Partisi Merzifon İlçe Başkanı Ahmet Şahin yaptığı Açıklamada '' TBMM 24.dönem CHP milletvekili Sayın Ramis TOPAL beyefendi Merzifon Saadet Partisi İlçe Teşkilatımızı, Parti binamızda nezaket ziyaretinde bulundu. Kendileri şu anda aktif Milletvekili olmamalarına rağmen, örnek bir davranış olacak şekilde şahsi gayretleriyle kendi ifadeleriyle; Amasya bölgesinde İl, İlçe, Mahalle, köy, STK, siyasi partileri, muhtarlıkları ve başka yerleri ziyaret ederek sahada aktif olarak çalışıp; geçmişte kedisinin Milletvekili olmasının adeta vefasını gösterircesine insanların dertlerini dinleyerek AR-GE ve sorunlarını dinleme yapması manidar, takdire şayan olarak değerlendirdim.İlk defa Partimize böylesi bir ziyaret yapan Eski Milletvekilini görünce duygulanıp takdir ettim.Geçmişte Milli görüş teşkilatlarının binbir emekler verip büyültüp, yüceltip, onlara yükselmeleri için merdiven olan teşkilatımıza nicelerinin yaptıkları vefasızlıklarla kıyaslayınca bizim parti olarak kendisine hiçbir emeğimizin geçmediği bir kişinin bizide nezaket ziyaretini gerçekten takdir ettik.
Hani eski büyüklerimiz hep derlerdi;
Konuşmadan olmaz…!
İnsanlar konuşa konuşa,
hayvanlar koklaşa koklaşa anlaşırlar…!
İşte öyle birbirimizi anlayarak, dinleyerek, konuşmakta fayda var.
Unutmamak gerekir ki:
“Aykırı fikirlerin tartışılmasından hakikat doğar" 
Bizde Teşkilat olarak kendilerine Merhum Prof. Dr. NECMETTİN ERBAKAN hocamızın; Yeni bir dünya düzeni ve ADİL düzen kitabı ve İnancımızın Temel Esasları isimli iki adet kitabı günün anlam ve hatırası adına kendilerine takdim edildi.Kendileriyle köylerimiz, İlçemiz, İlimiz, bölgemiz, Ülkemizin ve İnsanımızın ekonomik ve sosyal meseleleri hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Kendilerine bu nazik, nezaket ziyaretlerinden dolayı tekrar teşekkürlerimizi sunuyor çalışmalarının hayırlara vesile olmasını diliyoruz. '' İfadelerin Kullandı 

"FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNDUK"

Ziyaret Sonrası Açıklama Yapan CHP 24. Dönem Amasya Milletvekili Ramis Topal, : '' Merzifon’da Millet İttifakı ortağımız Saadet Partisi başkanlıklarına yaptığımız ziyaretlerle bugüne kadar yapılmamış bir şeyi yapıyoruz. Amacı bu ülkenin demokrasi ve milli menfaatlerini korumak adına mücadele veren dostlarımızla bağlarımızı güçlendirmek, mücadelemizi dostlarımızla beraber sürdürmek için uzattığımız bir el. Biz birlikten kuvvet doğar sözünün gücüne inanıyoruz ve bu birlik tek adam rejimine son verecek, ülkemize tam demokrasiyi getirecek.Ülkemiz kötü yönetiliyor ve bunun bedelini 83 milyon olarak biz ödüyoruz. İç ve dış politikada yapılan hataların sonucunu vatandaşımız ödüyor. Gerek ekonomik gerek sosyal gerekse psikolojik olarak baskı altına alınan mutsuz bir toplum haline geldik.Önceden 6-7 kişinin yaşadığı bir eve tek maaş girer ve o maaşla tüm aile bireylerinin ihtiyacı karşılanırdı. Şimdi ise aynı evde en az 4 yada 5 kişinin çalışması lazım.Köy hayatı bitmenin, köyler kapanmanın eşiğine gelmiştir. Köyde yaşayan genç nesil izlenen yanlış politikaların kurbanı oluyor. Köyünden toprağından koparılan gençler asgari ücrete fabrikalarda çalışmaya mahkum bırakılıyor. Bu düzen değişmeli insanımız doyduğu yerde yaşamak zorunda olmamalı, doğduğu yerde doymalı. Başkan Ahmet Şahin ve Yönetim Kurulu Üyelerine sıcak karşılamaları ve keyifli sohbetleri için teşekkür ederim.'' İfadelerin Kullandı 

YORUMLAR

  • 0 Yorum