Saadet Lideri Kapı Kapı Dolaşın Anlatın!

Saadet lideri Karamollaoğlu, Bursa’da bir dizi etkinliğe katıldı. Millî Görüşçüler Buluşması’nda konuştu…

Saadet Lideri Kapı Kapı Dolaşın Anlatın!
17 Ağustos 2022 - 05:10 - Güncelleme: 17 Ağustos 2022 - 05:14
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Bursa’da iki günlük bir dizi etkinliğe katıldı. Saadet lideri Karamollaoğlu, partisinin Bursa İl Başkanlığı tarafından her yıl düzenlenen Geleneksel Millî Görüş Buluşması kapsamında Bursalılarla bir araya geldi. Karamollaoğlu, Kestel Yeşilvadi Mesire Alanı’ndaki etkinliğin ardından ise Nilüfer ilçesindeki Bursa Lozan Mübadilleri Kültür ve Dayanışma Derneği’ne geçti. Mübadele Evi’ni gezen Karamollaoğlu’na dernek başkanı Ali Korkut ve dernek üyeleri, müzedeki eşyalar hakkında bilgi verdi. Mübadele Kahvesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen Karamollaoğlu, Bursa Sivaslılar Kültür ve Dayanışma Derneği’ni de ziyaret etti.
 
KARAMOLLAOĞLU: “ZOR GÜNLERDEN GEÇİYORUZ”
Kestel Yeşilvadi Mesire Alanı’ndaki binlerce Bursalının katıldığı Millî Görüş Buluşması pikniğinde halka hitap eden Karamollaoğlu, “Zor günlerden geçiyoruz. Hepinizin birtakım zorluklarla karşı karşıya olduğunuzu biliyoruz. Ama seçimler uzak değil. On aydan daha az bir vakit kaldı. Bu sizlerin, milletimizin arayışının ne olduğunu, yönelişinin nereye olacağını bize gösterecek bir seçim olacak” dedi.
 
 
“ÇÖZÜM BULAMIYORLAR”
İktidarla ilgili eleştirilerde bulunan Karamollaoğlu, “Şimdiki arkadaşlar artık sorunlara çözüm bulamıyorlar. Bunların metal yorgunluğu var. Metal yorgunluk demek bir daha iş görememek demek. O yüzden artık bunların dinlenmesi gerek” diye konuştu.
 
“BU SEÇİM MİLAT OLACAK”
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘itibarda israf olmaz’ sözünü hatırlatan Karamollaoğlu, “Yani itibar görmek için her türlü harcamayı yaparsanız. Caka satarsanız, bir yere giderken ihtişamla giderseniz. Böyle mantık olur mu? Hangi ülkede yaşıyoruz? Bunlar görünmüyor diye biz bilmiyor muyuz zannediyorsunuz. Biz biliyoruz. Belki caka satarak etrafta dolaşmıyorlar ama bu işin erbabı olan kardeşlerimiz var hamdolsun. Genç kardeşlerimiz var, tecrübeli kardeşlerimiz var. İnşallah bu seçim milat olacaktır ve ülkemiz yeniden ayağa kalkacaktır” şeklinde konuştu.
 
KARAMOLLAOĞLU HEMŞERİLERİNİ UNUTMADI
Saadet lideri Karamollaoğlu, bir dizi etkinlik için bulunduğu Bursa’da hemşehrilerini de unutmadı. Bursa Sivaslılar Derneği’nde memleketlileriyle bir araya gelen Karamollaoğlu, dernek üyeleriyle hasbihâl etti.
 
 
“KAPI KAPI DOLAŞIN, ANLATIN” 
Karamollaoğlu, konuşmasının sonunda teşkilat mensuplarından beklentilerini ise şu sözlerle anlattı: “Milletimiz bir arayış içinde. Burada sizin üzerinize büyük bir görev düşüyor. Kapı kapı dolaşıp kardeşlerinize; anlayacakları bir lisan anlayacakları bir üslupla bunun ancak Saadet Partililer tarafından gerçekleştirilebileceğini anlatmaktır, kabullendirmektir.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum