Saadet partisi Esenler belediye başkan adayını açıkladı

Saadet Partisi Adem Baştürk Kültür Merkezi’nde Esenler Belediye Başkan adayı olarak İbrahim Bitiş’i açıkladı.

Saadet partisi Esenler belediye başkan adayını açıkladı
29 Ocak 2024 - 08:21 - Güncelleme: 29 Ocak 2024 - 08:30

Saadet Partisi Adem Baştürk Kültür Merkezi’nde Esenler Belediye Başkan adayı olarak İbrahim Bitiş’i açıkladı.



Açılış konuşmasını Saadet Partisi Esenler İlçe Başkanı Ergün Yalçınkaya yaptı.

Yalçınkaya, yeniden milli görüş belediyeciliğini geleceğini liyakatlı kadroların adam kayırmaların her türlü israfın önüne geçeceklerini belirtilerek kazanacağız kazanacağız kazanacağız dedi.

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde beklerken partiler de Saadet Partisi Esenler Belediye Başkan adayını büyük bir katılımla açıkladı.

Saadet Partisi Esenler Belediye Başkan adayı ilçeyi çok yakından tanıyan İbrahim Bitiş oldu.

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı, Esenler adayını şu ifadelerle duyurdu:

İbrahim Bitiş, Esenler’e hayırlı olsun!

Yıllardır ihmal edilen Esenlerimizi hak ettiği noktaya taşıyarak en güzel hizmetleri yapacağız. Esenler; yoksulluğun değil zenginliğin kenti olarak anılacak. Adayımıza ve teşkilatımıza başarılar diliyorum.

Haydi Bismillah…

Adayı tanıtım programına CHP Esenler İlçe Başkanı Cemal Kaya, Gelecek Partisi İlçe Başkanı Mustafa Kaplan, Yeniden Refah Partisi Esenler İlçe Başkan Yardımcısı Fatih Altaş, Saadet Partisi Arnavutköy İlçe Başkanı Münir dinler, Deva Partisi Esenler İlçe Başkanı Aslan Aslan, DP İlçe Başkanı Satılmış Kandemir, ESDEF Başkanı Üzeyir Oruç, Esnaf Odası Başkan Yardımcısı Soner Karabulut, Mardinliler Dernek Başkanı Hüseyin Gönenç, İstanbul Esenler Yozgat’lılar Dernek Başkanı Halil Lalek, Esenler Ortopedik Engelliler Dernek Başkanı Sümeyye Kaya, Fevzi Çakmak Mahalle Muhtarı Turgay Özer, Esenler yerel basın mensupları Esenler Gündem gazetesi sahibi Sait Yılmaz, 7/24 Esenler Haber gazetesi imtiyaz sahibi Hüseyin Koç, Gazete Esenler gazetesi imtiyaz sahibi Hasan Gürsoy, Litros Haber gazetesi sahibi İsmail Danış katılım sağladılar.

İbrahim BİTİŞ Kimdir?
1958 yılında Kosova'da doğdu.
Aynı yıl ailesiyle birlikte Esenler'e göç eden İbrahim Bitiş, ilk ve ortaöğretimini Esenler'de, lise eğitimini de Pertevniyal Lisesinde tamamladı. Lisans eğitimini de A.Ü. İşletme Bölümünde alan Bitiş, gençlik yıllarında çeşitli amatör futbol kulüplerinde ve Esenler Spor’da futbol oynadı.
1976 yılında Milli Görüş hareketinin partisi olan Milli Selamet Partisi Gençlik Kolları ve Akıncılar Hareketine katılarak aktif siyasete başladı.
1983-1989 Refah Partisi Bakırköy İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği ve Esenler Bölge Başkanlığı yaptı. 1989-1992 tarihlerinde Esenler Milli Gençlik Vakfı Başkanlığını yürüttü. 1992-1993 Refah Partisi Güngören İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği, 1993-1998 yılları arasında da Refah Partisi'nin Esenler İlçe Başkanlığı görevlerinde bulundu. 1994 - 1998 yılları arasında İl Genel Meclis Üyeliği yaptı. 18 Nisan 1999 seçimlerinde Fazilet Partisi 3. Bölge milletvekili adayı oldu.
Saadet Partisi kurucu İl Yönetim Kurulu üyesi olarak görev yaptı. 2004 ve 2009 yıllarında yapılan seçimlerde Saadet Partisi Esenler Belediye Başkan adayı oldu.  
İstanbul Büyükşehir Belediyesinin iştiraki İstanbul Metro A.Ş. Şirketinde yönetici olarak çalıştı. Evli ve 3 çocuk babasıdır.

YORUMLAR

  • 0 Yorum