Saadet Partisi, iki heyetle deprem bölgesinde

Elazığ ve Malatya’dan gelen acı haberin ardından Saadet Partisi, iki heyetle deprem bölgesine gitti.

Saadet Partisi, iki heyetle deprem bölgesinde
27 Ocak 2020 - 10:51

Elazığ ve Malatya’dan gelen acı haberin ardından, Saadet Partisi adına Atik Ağdağ bir heyetle Elazığ’a giderken, Gençlik Kolları Genel Başkanı ve Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman da başka bir heyetle Malatya’ya gitti.

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Atik Ağdağ, Saadet Partisi Gençlik Kolları Başkanı ve Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman, Elazığ ve Malatya’da yaşanan deprem sonrası tüm programlarını iptal ederek yerinde incelemelerde bulunmak üzere ilk olarak Malatya’nın Pütürge ve Doğanyol ilçelerine ve çevre köylerine gitti. Ardından heyet Elazığ’a geçti.

“BİR AN ÖNCE YARALARIMIZI SARMAMIZ LAZIM”

Deprem bölgesinde incelemelerde bulunan Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Atik Ağdağ, Elazığ depreminin kendilerini derinden üzdüğünü belirterek, ”Cenab-ı Hak’tan temennimiz, bir daha ülkemizde ve coğrafyamızda doğal afetlerin yaşanmaması yönündedir. Malatya Pütürge, Doğanyol ve Gökçe beldelerini gezdik. Şimdi de Elazığ’daki enkaz bölgesindeyiz, depremzede kardeşlerimizin yanındayız. Bugünler en hassas dönemlerimiz. Bir an önce yaralarımızı sarmamız lazım. Bu günler geçtikten sonra da yaşanan olaylardan ders alıp önlem almamız gerekir” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum