Saadet Partisi Kadın Kolları İç Anadolu Bölgesinde

Saadet Partisi Kadın Kolları Bölge Toplantılarının 4.oturumu bugün Sivas ilinin ev sahipliğinde gerçekleşti. Yoğun bir heyecan ve katılımla gerçekleşen toplantıda Saadet Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Nurgül Beytiye EKİNCİ de katıldı.

Saadet Partisi Kadın Kolları İç Anadolu Bölgesinde
26 Mart 2022 - 21:50 - Güncelleme: 26 Mart 2022 - 22:03
Saadet Partisi Kadın Kolları Bölge Toplantılarının 4.oturumu bugün Sivas ilinin ev sahipliğinde gerçekleşti.
Yoğun bir heyecan ve katılımla gerçekleşen toplantıda Saadet Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Nurgül Beytiye EKİNCİ de katıldı. 

Gündeme ve çalışmalarına dair konuşmalarını gerçekleştiren EKİNCİ, "Biz tüm engellere rağmen, insanca yaşamı, onurlu bir yaşamı savunacağız. Asgari yaşamı değil, müreffeh bir yaşamı savunacağız! Adil Devlet ve Adil Paylaşım için mücadele edeceğiz.
Biz Saadet Partisi olarak, insanımızın içine bırakıldığı bu yoksunluk ve yoksulluk düzenini bitireceğiz." şeklinde önemli açıklamalarda bulundu.
Seçim olsun veya olmasın, daima çalışmalarına devam ettiklerini ifade eden EKİNCİ, seçime de her zamanki gibi Kadın Kolları olarak hazır olduklarını yineledi. 

Bölge toplantısının ardından Nurgül Beytiye EKİNCİ ve beraberindeki heyet, esnaf ziyaretinde bulundu. Yoğun bir ilgi ile karşılanan heyet, mevcut borçlarını ve hükümetin değişmesi gerektiğini dile getiren esnaf ile çözüm önerileri hakkında müzakerelerde bulundu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum