Saadet Partisi Kadın Kolları: "İNSANA İNSANCA DAVRANMAK İÇİN GELİYORUZ

Saadet Partisi Kadın Kolları Mart Ayı İl Başkanları Toplantısı The Ankara Hotel'de gerçekleşti. Büyük bir coşku ve heyecan ile gerçekleşen toplantıya, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu da katıldı.

Saadet Partisi Kadın Kolları: "İNSANA İNSANCA DAVRANMAK İÇİN GELİYORUZ
20 Mart 2022 - 09:56 - Güncelleme: 20 Mart 2022 - 10:02


Saadet Partisi Kadın Kolları Mart Ayı İl Başkanları Toplantısı The Ankara Hotel'de gerçekleşti.
Büyük bir coşku ve heyecan ile gerçekleşen toplantıya, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu da katıldı.

Programa katılan Temel Karamollaoğlu, "Türkiye'nin dört bir yanından hem bölge sorumlularımız, hem İl başkanlarımız, hem gençlik kollarımız burada. İnşallah hep beraber önümüzdeki seçimlere büyük bir heyecan, kararlılık ve azim ile hazırlanıyoruz." ifadelerini kullandı.
Ülke ve dünya genelinde yaşanan sorunlara dair önemli açıklamalarda bulunan Karamollaoğlu, toplantıya Türkiye'nin dört bir yanından katılan teşkilat mensuplarına, "Biz bunca sıkıntıya takılmadan toplumu bütün olarak ayağa kaldırmakla kendimizi mükellef addederiz. Bu kazanımların hiçbirinden taviz verilmeyeceğinin teminatını da sizler, Türkiye'nin dört bir yanındaki hanım kardeşlerimize iletmekle görevlisiniz." şeklinde konuştu. 

Toplantıda konuşmasını gerçekleştiren Kadın Kolları Genel Başkanı Nurgül Beytiye Ekinci, "Bizler, gönüllere dokunmak, insana insanca davranmak, insanın insana sorduğu soruları sorarak hayata başlamak ve devam etmek noktasında, inançla çalışmalarımıza devam ediyoruz ve edeceğiz." şeklinde konuşarak, Türkiye genelindeki tüm kadın kolları teşkilatlarının seçime ve seçmene ulaşmaya hazır olduklarının altını çizdi. 

Toplantı sırasında partiye yeni iltihak edenlere rozet takdimi yapıldı.
Kısa süre önce görevini Nurgül Beytiye Ekinci'ye devreden eski Saadet Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Ebru Asiltürk, yönetim kuruluna plaket takdimi gerçekleştirdi.
Toplantı, birim başkanları sunumları ile nihayete erdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum