Saadet Partisi Mahalle ziyaretlerine devam ediyor.

Saadet heyeti Esentepe mahallesinde yaptıkları saha çalışmasında Esentepe muhtarı Haydar Polat ile de bir araya gelerek Esentepe mahallesinin sorunlarını masaya yatırdılar.

Saadet Partisi Mahalle ziyaretlerine devam ediyor.
08 Şubat 2015 - 21:05 - Güncelleme: 08 Şubat 2015 - 21:17

İlçe Başkanı Hasan Akpınar yaptığı açıklamada: ”İlçemizin mahallelerini bir ekip ile ziyaret ederek sorunları yerinde inceliyoruz. Mahalle sakinleriyle görüşmeleri yapıyoruz. Muhtarlarla da bir araya gelerek mahallenin sorunlarını dinliyoruz” dedi. Esentepe Muhtarı Haydar Polat ise Saadet Partisinin mahallesinde yaptığı ziyaret ve çalışmalardan dolayı kendilerini tebrik ederim. Her kurum ve kuruluş duyarlı olur ve sorunları ilgililere aktarırsa daha yaşanabilir bir mahalle oluşturmuş oluruz. Esentepe ilçemizin büyük mahallelerindendir. Sorunlarımız var.

Bunlar çözülemeyecek sorunlar değil. Bazılarını sıralayacak olursak: Mahallemizde sık sık elektrik kesintileri yaşanıyor. Trafo yetersizliği var. Yeni okullara ihtiyaç var. Mutlaka bir lise yapılmalıdır. Belediye ulaşım hatlarının artırılmasını bekliyoruz. İlgili makamlara ihtiyaçlarımız bildirdik. Müşterek parseler hususunda kadostral düzenlemeye ihtiyaç var. Esentepe’ye Gazi güzergahından giriş yok. Bir kavşak düzenlemesi yapıldı, mahalleye giriş kapatıldı. Cebeci mahallesine kadar giderek mahallemize girmek zorunda kalıyoruz.

Sağlık ocağımızda doktorlarımız düzenli olarak görev yapamıyor. Herhalde Sultangazi’nin olumsuz bir imajı var insanlarda. Yerel yönetimin ilçemiz adına bir imaj çalışması yapması bir zaruret diye düşünüyorum. Özellikle okul çevrelerinde güvenlik tedbirlerinin arttırılması gerekiyor. Uyuşturucu madde arzı ile daha etkin bir mücadele şart. Yavuz Selim Camii yanındaki metruk binalar kötü niyetli insanların yuvalandığı barınak halini aldı. Artık bu konuda gerekli adım atılmalı, bu binalar ıslah edilmeli veya kaldırılmalıdır. Merkezi ve Yerel idare yetkilileri ilçemizde sosyal birlikteliği sağlayacak adımları süratle atmalıdır. Toplumu ayrıştırıcı söylem ve icraatlar halkımıza karşı yapılan en büyük kötülük olur. Partizanca uygulamalar halkımızın gözünden kaçmıyor. Herkes vergisini eşit oranda veriyorsa hizmette de eşitlik ilkesini esas almalı, yandaş anlayışı terk edilmelidir”dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum