Saadet Sultangazide Sahaya İndi!

Saadet partisi Sultangazi ilçe başkanı hasan akpınar ve ekibi durmak bilmiyor...

Saadet Sultangazide Sahaya İndi!
08 Şubat 2015 - 03:16 - Güncelleme: 08 Şubat 2015 - 05:36

Herseçimde Olduğu Gibi değil, Herzaman Olduğu Gibi Sahada boy Gösteren Saadet Partililer Seçim Yaklaşırken Her Ay Yaptıkları Rutin Ziyaretlerini Hızlandırdı Seçim çalışmaları Kapsamında Çalmadık kapı bırakmamak için gece Gündüz Aşkla Heyacanla Çalışmalarını Sürdürüyorlar.

Musa Sözen Ağabeyimize Acil Şifalar dileriz.hhtv hakikathaber.net

Saadet partisi sultangazi teşkilatı sahaya indi.

Sultangazi İlçe Başkanı Hasan AKPINAR ve ekibi rutinin dışına çıkarak bir günde 3 - 4 dernek vakıf muhtar ve mahalle ziyaretlerinde bulunmaya başladı Akpınar : Normalde Teşkilat Yapımız Gereği Rutin Çalışmalarımızı Sürekli Gerçekleştiriyorduk Birey Ziyaretleri Hasta Ziyaretleri Asker Uğurlama Mahalle Ziyaretlerimiz ve Asrı Saadt Derslerimiz ile Hep Halkımız ile İçiçeydik Seçimlere Yaklaştığımız bu Günlerde ise Her parti Yeni çalışmaya Başlarken Biz Çalışmalarımızı sadece Rutinin Üzerine Çıkararak Hızlandırdık Dedi.

Akpınar Muhabirimizin bu Seçimde Aday olacakmısınız Sorusuna ise Şöyle Cevap verdi.

Henüz Birşey söylemek için Çok Erken...dedi.

Akpınar ve Ekibi Önce Taziye ziyaretlerinde bulundu ardından derneklere ziyaret yaptı.

Geçtiğimiz günlerde muhterem babalarını hakka uğurlayan sumder Başkanı Osman DERDİYOK a Taziye Ziyaretinde bulundular Akpınar ve Ekibi Baba Derdiyok a Önce Dualar Gönderdiler Ardındanda Kısa Bir Sohbet yaptılar Akpınar ve Ekibi Sumder in Son durumu ve çalışmaları hakkında bilgi aldıktan sonra derdiyok a Davam ve Saadet Ajandası Hediye Ederek Ziyaretlerini Sürdürmek üzere  SUmder den Ayrıldılar.

Önce Sinop il derneğine ardından da Samsun il derneğini ziyaret ettiler.

Akpınar ve Ekibi Cebeci de Hizmet veren Sinop ili sosyal yardımlaşma dayanışma derneğini ziyaret ettiler burada başkan yardımcısı izzet  civelek ten dernek hakkında ve çalışmaları hakkında bilgiler alan Akpınar ve ekibi Sultangazi'de önemli ölçüde sinopluların olduğunu aktaran akpınar derneklerin topluumuzdaki yeri ve çalışma şekilleri çok önemli ve ehemmiyetli dir dedi.

Akpınar Civelek ve Ekibine Başarılar dilerken Saadet Ajandası ile Davam Kitabı hediye etti.

Saadet Heyetinin Bugünkü sondurağı Samsun lular İl derneği oldu.

Samsunlular İl derneği Başkanı Harun Özbakış ve yönetimiyle bir araya gelen akpınar ve ekibi  dernek hakkında ve çalışmaları hakkında bilgiler alırken vatandaşın sorunlarınıda konuştu esnafın sırtındaki tabela ergisi yükünün adeta zulüm derecesine ulaştığını söyleyen özbakış bu sistem düzeltilmesse yakında küçük esnaf diye birşey kalmayacak dedi. özbakış , derneklerin ve dernekçiliğin bir hedefi bir amacı olmalı bizde hem vatandaşımıza hemşehrilerimize sahip çıkmak ve onların dedini dert edinmeye çalışıyoruz dedi.

özbakış ; her partiden birer temsilci istiyoruz  yönetimimize kendi memleketlimiz kendi hemşehrimiz olan birilerini istiyoruz istiyoruzki bir sıkıntımız olduğunda sizlere ulaştıra bilelim derdimiz olduğunda paylaşabilelim kamuoyuna basına ulaştırablelim dedi.

Akpınar dernekleri ve çalışmalarını yakınen takip ediyoruz ve taktir ediyoruz dernekçiliğin sadece yazın piknik kışın şölen yapmak olmadığını yaptığınız çalışmalarla gösteriyorsunz dedi.

Akpınar ve Ekibi Özbakış ve Ekibine Başarılar Dileyerek Davam ve Saadet ajandası Hediye Ederek Dernekten Ayrıldlar.

 

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum