Şehit Metin Yüksel Dualarla Anıldı

Şehadetinin 36 yılında şehit metin yüksel arkadaşları ailesi ve sevenleri tarafından önce fatih camii de ardındanda şehitlikteki...

Şehit Metin Yüksel Dualarla Anıldı
23 Şubat 2015 - 06:51 - Güncelleme: 25 Şubat 2015 - 04:59

Şehadetinin 36 yılında şehit metin yüksel arkadaşları ailesi ve sevenleri tarafından önce fatih camii de ardındanda şehitlikteki kabri başında dualarla anıldı.

Fatih Akıncıları ve Şehit metin yüksel platformunun birlikte organize ettiği Şehit Metin Yüksel i Anma ve Anlama Programı yaklaşık 2000 civarında vatandaşın katılımıyla gerçekleşti.

Fatih Camii Avlusunda Şehit Edildiği Noktada Başlayan Program Kuranıkerim Tilavetiyle Başladı. Okunana Kuranın Ardından şmy platformu adına Recep Abdülmetin Gezer Bir Selamlama Konuşması yaptı...

Program Şehit Metin Yüksel in Dava Arkadaşalrından Fatih Akıncıları Derneği Onursal Başkanı Mehet Şahin Konuşmasıyla Fatih teki Program Sona Ererken kortej Oluşturuarak Katılımcılar fatih caddesinden şehitlik e kadar sloganlar atarak tekbirler getirerek yürüdü.

Program 1 saat de Şehitlikte Devam etti Şehit Metin Yüksel İçin ve Mavi marmöara şehitleri için yasinler okundu dualar yapıldı amin sedaları semaya yükselirken türkiyenin çeşitli illerinden gelen vatandaşlarda kabri ziyaret ederek hhtv mikrofonlarına duygularını anlattılar program son bulurken Bzizde hhtv hakikathaber.net olarak şehidimizi rahmetle yad ediyoruz.

Fotoğrafların Tamamı İçin Hakikathabertv facebok sayfasından erişebilirisiniz.

haberin videosu eklenmiştir iyi seyirler

 

 


YORUMLAR

  • 0 Yorum